Închide meniul

Coco Gauff a început să plângă la Jocurile Olimpice 2024! Scandal uriaş în meciul cu Donna Vekic: „Nu sunteţi corecţi cu mine”

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2024, 15:45

Reclamă
Coco Gauff a început să plângă la Jocurile Olimpice 2024! Scandal uriaş în meciul cu Donna Vekic: „Nu sunteţi corecţi cu mine

Coco Gauff a început să plângă la Jocurile Olimpice 2024! Scandal uriaş în meciul cu Donna Vekic: "Nu sunteţi corecţi cu mine"

Coco Gauff a început să plângă în timpul meciului cu Donna Vekic de la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Coco Gauff a început să plângă la Jocurile Olimpice 2024, în timpul meciului cu Donna Vekic, din optimile de finală ale turneului feminin de simplu, câştigat în cele din urmă de jucătoarea din Croaţia, scor 7-6(7), 6-2, după 2 ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În setul secund, la 3-2 pentru Vekic, a avut loc un moment extrem de controversat, care a dus la întreruperea jocului pentru minute bune.

Coco Gauff a început să plângă la Jocurile Olimpice 2024! Scandal uriaş în meciul cu Donna Vekic: „Nu sunteţi corecţi cu mine”

La minge de break pentru Vekic, arbitrul de linie a strigat out, decizie întoarsă de arbitrul de scaun. În acel moment, Coco Gauff a trimis mingea în fileu, iar arbitrul de scaun i-a acordat punctul croatei, care a realizat astfel break-ul.

Decizia a nemulţumit-o extrem de tare pe Coco Gauff, campioana din acest an de la Roland Garros în proba de dublu feminin, care dorea rejucarea punctului, susţinând că a lovit mingea după strigătul arbitrului de linie. Americanca de 20 de ani a început să plângă în momentul în care vorbea cu arbitrul de scaun, făcând acuzaţii dure despre corectitudinea din tenis:

Coco Gauff: „A strigat out înainte ca eu să lovesc mingea”.

Reclamă
Reclamă 4

Arbitrul de scaun: „Nu contează”.

Coco Gauff: „Ba da. Contează când mingea nu e atât de rapidă. Nu este corect. Nu sunteţi corecţi cu mine. Sper ca într-o zi acest sport să devină corect, dar nu este”.

Reclamă

Meciul dintre Coco Gauff şi Donna Vekic a fost întrerupt minute bune

Supervizorul competiţiei a venit apoi pe teren şi a discutat cu Coco Gauff, fără ca americanca să aibă câştig de cauză. În cele din urmă, jocul s-a reluat cu de la 4-2 pentru Donna Vekic în setul secund, în huiduielile publicului prezent pe Philippe Chatrier şi cu Coco Gauff vizibil afectată.

Chiar dacă ambele jucătoare erau pregătite, reluarea jocului a întârziat din cauza publicului. Donna Vekic a avut de suferit şi ea, după ce mai bine de şase minute nu s-a jucat.

Vekic a reuşit până la urmă să se impună cu 6-2 în setul secund şi să obţină calificarea în sferturile de finală ale turneului olimpic, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea duelului dintre Maria Sakkari şi Marta Kostyuk.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

VIDEODenis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

21:57

Universitatea Craiova – Maribor 3-2 (3-4 la general). Oltenii, eliminați la limită din preliminariile Conference League

21:48

România – Croaţia, scor 8-11, în al treilea meci din grupa A

21:48

LIVE SCORENeman Gordno – CFR Cluj 0-2. Muhar și Bîrligea au dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

21:45

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22

21:44

Carlo Ancelotti știe cine va câștiga Balonul de Aur! Antrenorul de la Real Madrid nu s-a ferit de cuvinte

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și