Închide meniul

Coco Gauff şi Katerina Siniakova au câştigat proba de dublu feminin de la Roland Garros! Jasmine Paolini, o nouă finală pierdută

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2024, 14:49

Reclamă
Coco Gauff şi Katerina Siniakova au câştigat proba de dublu feminin de la Roland Garros! Jasmine Paolini, o nouă finală pierdută

Coco Gauff şi Katerina Siniakova au câştigat proba de dublu feminin de la Roland Garros! Jasmine Paolini, o nouă finală pierdută

Coco Gauff şi Katerina Siniakova, după ce au câştigat proba de dublu feminin a turneului de la Roland Garros / Profimedia

Coco Gauff şi Katerina Siniakova au câştigat proba de dublu feminin de la Roland Garros. Perechea americano-cehă a disputat ultimul act de pe Philippe-Chatrier în compania italiencelor Sara Errani şi Jasmine Paolini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gauff şi Siniakova s-au impus cu 7-6(5), 6-3, după o oră şi 50 de minute de joc.

Coco Gauff şi Katerina Siniakova au câştigat proba de dublu feminin de la Roland Garros! Jasmine Paolini, o nouă finală pierdută

Primul set, care a durat o oră, a fost extrem de echilibrat. Cu patru break-uri, cele două echipe au ajuns în cele din urmă la tiebreak. După un început mai bun al italiencelor, care au condus cu 2-0 şi 5-3, Gauff şi Siniakova s-au impus cu 7-5 în tiebreak.

În setul secund, Gauff şi Siniakova s-au impus cu 6-3, la capătul unei alte manşe marcate de break-uri, nu mai puţin de 5.

O expertă în proba de dublu, Siniakova a ajuns la al optulea turneu de Grand Slam la dublu şi la al treilea trofeu la Roland Garros. De partea cealaltă, Coco Gauff a cucerit în premieră un turneu major în proba de dublu.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 20 de ani, Coco Gauff a devenit cea mai tânără jucătoare de la Svetlana Kuznetsova în 2006 care reuşea să îşi treacă în palmares un titlu de Grand Slam atât în proba de dublu, cât şi în proba de simplu.

În ceea ce o priveşte pe Jasmine Paolini, jucătoarea din Italia a pierdut a doua finală din acest weekend. Sâmbătă, Paolini pierdea şi finala probei de simplu feminin, în faţa numărului 1 WTA, Iga Swiatek.

Reclamă

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și