Închide meniul

David Popovici, genial după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la 100 m liber, la Jocurile Olimpice: „Să-i venim de hac”

Dan Roșu Publicat: 1 august 2024, 7:25

Reclamă
David Popovici, genial după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la 100 m liber, la Jocurile Olimpice: „Să-i venim de hac

David Popovici, reacţie genială după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

David Popovici, pe podiumul de la 100 m liber, alături de Pan Zhanle şi Kyle Chalmers - Getty Images

David Popovici a avut o reacţie genială după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la proba de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice 2024. Chinezul a înotat pentru aur în 46.40 secunde, spulberând fostul record (46.80).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

David Popovici a terminat pe locul 3 şi şi-a adjudecat a doua medalie de la această ediţie a Jocurilor Olimpice. Românul de 19 ani şi-a fixat deja un prim obiectiv pentru viitorul apropiat: să redevină deţinătorul recordului mondial. Cel mai bun timp al său a fost 46:86.

David Popovici, reacţie genială după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la 100 m liber, la Jocurile Olimpice

„E extraordinar timpul lui Pan. N-am ce să zic. Jos pălăria! A bătut cu mult recordul mondial. Asta înseamnă şi mai multă motivaţie pentru mine şi pentru cei care am ieşit în spate, să ne antrenăm şi mai tare, şi mai bine. Să încercăm să îi venim de hac.

Sunt mai liniştit decât am fost după aur. Am terminat, pot vizita Parisul. Până acum, am stat baricadat în hoteluri. Nu aveam ce să fac mai mult, nu pot fi dezamăgit. Am fost la o sutime de locul 2, dar şi cel de pe locul 4 a fost la o sutime de mine. Aşa e sportul, e crunt”, a spus Popovici, după bronzul de la 100 m liber.

România, 310 medalii la Jocurile Olimpice

România a ajuns la 310 medalii la ediţiile de până acum ale Jocurilor Olimpice de vară, după ce David Popovici a obţinut, miercuri seară, bronzul la 100 metri liber. Popovici a câştigat doup medalii la Jocurile de la Paris, aur la 200 metri liber şi bronz la 100 metri liber.

Reclamă
Reclamă 4

Fosta mare campioană Elisabeta Lipă l-a descris drept “magic” pe David Popovici după ce înotătorul a câştigat a doua medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Lipă i-a mulţumit lui Popovici pentru că a “făcut mândră o naţiune întreagă”.

“Magicul David Popovici a cucerit a doua medalie la Jocurile Olimpice, de data asta medalia de bronz la 100 metri liber! După aurul olimpic la 200 metri liber, astă seară, sportivul nostru a intrat în cursă şi a câştigat bronzul, luptând admirabil în “proba regină” a înotului.

Mulţumim, David, ai făcut mândră o naţiune întreagă! Felicitări ţie, antrenorului Adrian Rădulescu, preparatorului fizic Dragoş Luscan, părinţilor tăi, Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi CS Dinamo Bucureşti!”, este mesajul Elisabetei Lipă.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și