Închide meniul

Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber, la o sutime în faţa ungurului Nemeth

Dan Roșu Publicat: 1 august 2024, 8:41

Reclamă
Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber, la o sutime în faţa ungurului Nemeth

Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber

David Popovici, la finalul unei probe - Getty Images

Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber, la o sutime în faţa ungurului Nandor Nemeth ţine de o greşeală făcută de francezii de la France Info, care au comis o gafă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Românul David Popovici a fost numit „ungurul David Popovici”, imediat după cursa care ne-a adus a doua medalie la Jocurile Olimpice 2024, după aurul de la 200 m liber, cucerit de acelaşi Popovici.

Cum a putut fi numit David Popovici după ce a cucerit medalia de bronz, la 100 m liber, la o sutime în faţa ungurului Nemeth

„Competiția a fost la un nivel extrem de înalt. Pe lângă Grousset, se află și chinezul Zhanle Pan, deținătorul recordului mondial la începutul anului, cu cel mai bun punctaj din semifinale. Australianul Kyle Chalmers, ungurul David Popovici, americanul Chris Giuliano…”, au scris francezii de la France Info, citaţi de sport.ro.

A fost într-adevăr o cursă extraordinară. Pan Zhanle a cucerit aurul, după ce a spulberat recordul mondial, cu 4 zecimi. David Popovici a terminat al treilea, la o sutime de locul 2 (Kyle Chalmers), dar tot la o sutime şi de poziţia a patru, ocupăată de Nandor Nemeth.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici, genial după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la 100 m liber

David Popovici a avut o reacţie genială după ce Pan Zhanle a spulberat recordul mondial la proba de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice 2024. Chinezul a înotat pentru aur în 46.40 secunde, spulberând fostul record (46.80).

David Popovici a terminat pe locul 3 şi şi-a adjudecat a doua medalie de la această ediţie a Jocurilor Olimpice. Românul de 19 ani şi-a fixat deja un prim obiectiv pentru viitorul apropiat: să redevină deţinătorul recordului mondial. Cel mai bun timp al său a fost 46:86.

„E extraordinar timpul lui Pan. N-am ce să zic. Jos pălăria! A bătut cu mult recordul mondial. Asta înseamnă şi mai multă motivaţie pentru mine şi pentru cei care am ieşit în spate, să ne antrenăm şi mai tare, şi mai bine. Să încercăm să îi venim de hac.

Reclamă

Sunt mai liniştit decât am fost după aur. Am terminat, pot vizita Parisul. Până acum, am stat baricadat în hoteluri. Nu aveam ce să fac mai mult, nu pot fi dezamăgit. Am fost la o sutime de locul 2, dar şi cel de pe locul 4 a fost la o sutime de mine. Aşa e sportul, e crunt”, a spus Popovici, după bronzul de la 100 m liber.

România a ajuns la 310 medalii la ediţiile de până acum ale Jocurilor Olimpice de vară

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și