Închide meniul

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 august 2024, 16:10

Reclamă
Carlos Alcaraz l-a „spulberat pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

Carlos Alcaraz l-a "spulberat" pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

Carlos Alcaraz, la Jocurile Olimpice / Profimedia Images

Carlos Alcaraz s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Spaniolul l-a învins fără drept de apel pe canadianul Felix Auger-Aliassime (locul 19 ATP), scor 6-1, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a avut nevoie de doar o oră şi 16 minute pentru a se califica în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice.

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

A fost cel de al şaptelea meci dintre Carlos Alcaraz şi Felix Auger-Aliassime. Spaniolul îl conduce acum cu 4-3 la întâlnirile directe pe canadian.

Alcaraz şi-a asigurat prezenţa în finala turneului de simplu la chiar prima lui prezenţă la competiţia olimpică.

Alcaraz va juca în finală cu învingătorul disputei Novak Djokovic – Lorenzo Musetti. Italianul l-a eliminat surprinzător în sferturile de finală pe campionul olimpic en-titre, Alexander Zverev.

Reclamă
Reclamă 4

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul în sferturile de finală

În sferturile de finală, Carlos Alcaraz l-a învins pe americanul Tommy Paul, scor 6-3, 7-6 (7). Alcaraz a participat şi în competiţia de dublu, alături de Rafael Nadal. Perechea Alcaraz / Nadal a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de către dublul american Austin Krajicek / Rajeev Ram. Krajicek şi Ram, favoriţi nr. 4 la turneul de dublu de la Paris, i-au învins cu 6-2, 6-4 pe Alcaraz şi Nadal.

Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) se calificase miercuri în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Paris după ce a trecut în optimi, cu 6-4, 6-2, de rusul Roman Safiullin (66 ATP).

Alcaraz s-a impus după o partidă de doar o oră şi jumătate, în care a reuşit 5 aşi şi nu a făcut nicio dublă greşeală, rusul făcând patru duble greşeli, fără a avea vreun as.

Reclamă

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice. Jucătorul german de tenis (4 ATP, favorit nr. 3), campion olimpic en-titre, a fost învins surprinzător joi, în sferturile de la Paris.

Zverev a cedat în două seturi simetrice, 7-5, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Musetti (16 ATP, favorit nr. 11), după două ore de joc, nota agerpres.ro.

În runda următoare, Musetti va juca împotriva învingătorului sârbului Novak Djokovic, care l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (11 ATP, favorit nr.8).

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:00

Nadia Comăneci, întâlnire „de 10” cu Zinedine Zidane la Jocurile Olimpice! Postarea „Zeiței de la Montreal” s-a viralizat rapid

19:21

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

19:13

Ebru Bolat, pe locul 30 după 3 curse de yachting, clasa dinghy, la Jocurile Olimpice!

19:06

FotoLiderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

18:58

LIVE SCOREOțelul Galați – Hermannstadt 0-0. Dorinel Munteanu atacă primul loc din Liga 1

18:54

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și