Închide meniul

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

Publicat: 1 august 2024, 18:26

Reclamă
Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

Carlos Alcaraz, după victoria în faţa lui Tommy Paul / Profimedia Images

Spaniolul Carlos Alcaraz s-a calificat, joi, în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz l-a învins în sferturi pe americanul Tommy Paul, scor 6-3, 7-6 (7).

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

Carlos Alcaraz a devenit al cincilea spaniol care ajunge în semifinalele probei de simplu masculin de la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988, relatează news.ro.

Alcaraz îl va înfrunta în semifinale pe norvegianul Casper Ruud sau pe canadianul Felix Auger-Aliassime. Jucătorul nr. 3 în clasamentul ATP este cel mai tânăr semifinalist în proba masculină de simplu de la Novak Djokovic la Beijing în 2008.

Carlos Alcaraz a participat şi în competiţia de dublu, alături de Rafael Nadal. Perechea Alcaraz / Nadal a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de către dublul american Austin Krajicek / Rajeev Ram. Krajicek şi Ram, favoriţi nr. 4 la turneul de dublu de la Paris, i-au învins cu 6-2, 6-4 pe Alcaraz şi Nadal.

Reclamă
Reclamă 4

Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) se calificase miercuri în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Paris după ce a trecut în optimi, cu 6-4, 6-2, de rusul Roman Safiullin (66 ATP).

Alcaraz s-a impus după o partidă de doar o oră şi jumătate, în care a reuşit 5 aşi şi nu a făcut nicio dublă greşeală, rusul făcând patru duble greşeli, fără a avea vreun as.

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de la finală la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de la finală la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul l-a învins în două seturi Dominik Koepfer, scor 7-5, 6-3. Novak Djokovic şi-a continuat cursa pentru prima medalie olimpică de aur, miercuri, la JO de la Paris. El a trecut de germanul Dominik Koepfer cu 7-5, 6-3 pentru a ajunge în sferturile de finală.

Reclamă

Sârbul l-a învins pe rivalul său Rafael Nadal în două seturi în turul al doilea. El şi-a susţinut cea de-a 31-a victorie împotriva spaniolului cu o prestaţie pe măsură în faţa lui Koepfer. A avansat în faza următoare după o oră şi 37 de minute de joc.

Jucătorul numărul 2 în clasamentul ATP se află la a cincea sa participare la Jocurile Olimpice. Cel mai bun rezultat al lui Djokovic este cel obţinut la Beijing, în 2008. Atunci a câştigat o medalie de bronz. Sârbul, care este nerăbdător să adauge un aur olimpic în vitrina sa cu trofee, a dezvăluit că îi place timpul petrecut la Paris, scria news.ro.

Este o mare onoare să-mi reprezint ţara la Jocurile Olimpice. Este un eveniment sportiv incredibil”, a declarat Djokovic. „Jucăm Roland Garros în fiecare an pe acest stadion, dar mulţimea, atmosfera, culorile, totul este diferit. Într-un mod bun. Publicul de la Roland Garros este foarte bine informat şi pasionat de tenis, dar publicul olimpic este ceva diferit. Oameni din întreaga lume vin să îşi susţină sportivii şi cred că există atât de multe naţiuni şi naţionalităţi diferite şi este frumos de văzut. Cu toţii sărbătorim sportul şi mă bucur că încă mai rămân în turneu”, a mai spus Djokovic.

Djokovic va juca următorul meci cu Stefanos Tsitsipas, al optulea favorit, după ce grecul l-a învins pe argentinianul Sebastian Baez cu 7-5, 6-1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:33

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

20:30

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric. Echipele de start

20:23

Tatăl lui David Popovici a prezis că fiul lui va deveni campion olimpic! Ce i-a putut transmite lui Adrian Rădulescu acum 8 ani!

20:17

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

19:57

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 0-0. Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

19:40

Ebru Bolat, pe locul 28 în prima cursă de yachting de la Jocurile Olimpice!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și