Închide meniul

Matthew Ebden şi John Peers, campioni olimpici la dublu masculin! Medalie de aur pentru Australia

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2024, 17:49

Reclamă
Matthew Ebden şi John Peers, campioni olimpici la dublu masculin! Medalie de aur pentru Australia

Matthew Ebden şi John Peers sunt campioni olimpici la tenis. Australienii au câştigat finala de la dublu masculin

Matthew Ebden şi John Peers, cu medaliile de aur / Profimediaimages

Tenismenii Matthew Ebden şi John Peers au devenit campioni olimpici la dublu masculin. Cei doi au adus o nouă medalie de aur pentru Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea australiană formată din jucătorii de tenis Matthew Ebden şi John Peers a câştigat sâmbătă aurul olimpic la dublu masculin după ce a învins în finală duo-ul american Austin Krajicek/Rajeev Ram (cap de serie nr. 4), cu 6-7 (6-8), 7-6 (7-1), 10-8, scrie AFP.

Matthew Ebden şi John Peers, campioni olimpici la dublu masculin

Australia a intrat astfel în posesia celei de-a doua medalii olimpice de aur în proba de tenis dublu masculin, după reuşita din 1996 aparţinând lui Todd Woodbridge şi Mark Woodforde, anunţă news.ro.

Acum, australienii s-au impus după un meci de două ore şi 5 minute în care au reuşit 9 aşi şi au comis două duble greşeli, adversarii lor având 6 aşi şi făcând trei duble greşeli.

Sâmbătă seara este programată şi finala de la simplu feminin, între chinezoaica Zheng Qinwen şi croata Donna Vekic.

Reclamă
Reclamă 4

Aşa cum se ştie, în proba olimpică de dublu mixt, vineri, aurul a revenit perechii cehe Katerina Siniakova/Tomas Machac, după o victorie cu 6-2, 5-7, 10-8 în faţa chinezilor Xinyu Wang/Zhizhen Zhang.

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, înainte de finala cu Novak Djokovic

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice. Sportivul a avut un discurs de campion și le-a transmis un mesaj susținătorilor săi.

Marea finală a probei de tenis masculin de la Jocurile Olimpice va fi Novak Djokovic – Carlos Alcaraz. Înainte de ultimul act, spaniolul a surprins pe toată lumea prin declarația sa.

Reclamă

După meciul cu Felix Auger Aliassime, Carlos Alcaraz a transmis că își dorește să obțină aurul olimpic și să îi facă pe spanioli mândri. Totodată, sportivul a transmis că fanii săi ar trebui să fie pregătiți pentru „spectacolul pe care îl va oferi”.

În finală încerca să fac lucrurile pe care le-am făcut până acum, nici mai mult, nici mai puțin. Până la urmă, este o finală, este un moment foarte important în viața mea și în cariera mea, și, de asemenea, foarte important pentru toți spaniolii. Dar nu voi încerca să mă gândesc la importanța meciului, ci să cred că este doar un alt joc.
Evident, obiectivul nostru la începutul săptămânii și obiectivul nostru la începutul anului a fost să obținem aurul, nu doar o medalie, ci aurul. Am medalia asigurată, așa că voi încerca să mă bucur de această finală, pentru că va fi un moment foarte frumos pentru mulți oameni, pentru echipa mea, pentru familia mea.

Pregătiți-vă pentru spectacolul pe care vi-l voi oferi (n.r. râde). Nu știu, aștept doar să mă încurajați, sunt foarte recunoscător oamenilor care sunt pe arenă și care au venit aici la Paris pentru a mă aclama, sunt un sprijin foarte important pentru mine în acest turneu. Le mulțumesc și spaniolilor care mă privesc de acasă, din fața televizoarelor și aplaudă fiecare punct. O să le dau ce vor ei, adică aurul”, a spus Carlos Alcaraz, citat de eurosport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:54

FotoImagini apocaliptice la Ovidiu! Meciul a fost întrerupt în repriza a doua din cauza furtunii

22:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris. Meciul, întrerupt de două ori la Ovidiu!

22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și