Închide meniul
Foto

Suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2024, 20:30

Reclamă
Suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

Suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

Novak Djokovic, cu steagul Serbiei, după ce a devenit campion olimpic / Profimedia Images

Iată suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb. Djokovic şi-a asigurat o „pensie” de la statul sârb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În fiecare lună statul sârb îi va plăti 2.100 de euro lui Djokovic pentru aurul olimpic. Sârbii au şi ei această recompensă, ce este cunoscută la noi drept „rentă viageră”.

Suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

Totodată, Novak Djokovic va primi 200.000 de euro de la statul sârb pentru cucerirea medaliei de aur, informează telegraf.rs.

Deţinător a 24 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a cucerit duminică singurul trofeu major care îi mai lipsea în carieră, aurul olimpic! Djokovic (37 de ani) l-a învins în finala turneului masculin de simplu pe Carlos Alcaraz (21 de ani) cu scorul 7-6, 7-6.

Djokovic a izbucnit în lacrimi după triumful pe care şi-l dorea de multă vreme. La Jocurile Olimpice de la Tokyo Djokovic a fost învins în semifinale de Alexander Zverev, ce avea să cucerească aurul olimpic.

Reclamă
Reclamă 4

VEZI AICI CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DE LA VICTORIA LUI NOVAK DJOKOVIC DIN FINALA OLIMPICĂ

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

Novak Djokovic a oferit prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic. Tenismenul din Serbia a transmis un mesaj superb, după finala de la Paris.

După meci, Novak Djokovic a transmis că a dat tot ce avea mai bun pentru a câștiga aurul la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Acesta a dezvăluit că victoria este una specială și că se simte mândru pentru că a adus o medalie de aur pentru Serbia.

„Am jucat aproape 3 ore, a fost o luptă incredibilă. Am crezut că pot câștiga. Mereu revine în meci (n.r. Alcaraz), așa că am încercat să dau tot ce am mai bun.

Am avut șanse, a avut și el șanse, cred că a fost corect să terminăm cele două seturi în tie-break. Nu știu ce să mai spun, sunt în stare de șoc. Mi-am dat sufletul, inima, familia, totul, pentru a obține aurul olimpic. Am reușit asta la 37 de ani!

Totul este special, dar sunt mândru să reprezint Serbia. Știu că Rafa, Carlos iubesc să joace pentru Spania, Roger iubea să joace pentru Elveția.

Când am ajuns în semifinale mă gândeam să trec mai departe. Astăzi, înainte de meci nu am avut emoții așa mari, pentru că aveam medalia asigurată”, a spus Novak Djokovic, potrivit eurosport.ro.

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice: „Mă doare!”

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice. Sportivul din Spania nu și-a ascuns emoțiile, după spectacolul din finala de la Paris.

Novak Djokovic a câștigat primul aur olimpic din carieră după o finală decisă în două seturi, ambele după tie-break (7-6, 7-6). Marele duel de la Paris a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, Carlos Alcaraz a venit cu lacrimi în ochi la interviu și a transmis faptul că a dat tot ce a avut mai bun, pentru a aduce o medalie de aur Spaniei.

Chiar dacă a spus că înfrângerea este una dureroasă, spaniolul a menționat că Novak Djokovic merită această victorie.

„Este complicat. Am luptat preț de aproape trei ore, nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut, iar să joci împotriva lui Djokovic nu este niciodată ușor.

Întotdeauna are un nivel foarte înalt în astfel de momente. Merită titlul. Mă doare să pierd așa cum am pierdut, dar plec cu capul sus, știind că am dat totul”, a spus Carlos Alcaraz, potrivit eurosport.ro.

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

23:55

CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 3 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 4 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş! 5 FotoCât de frumoasă este iubita lui David Miculescu! Alexia are 21 de ani şi l-a dat peste cap pe atacantul de la FCSB 6 Universitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1
Citește și