Închide meniul
Foto

Mihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2024, 20:37 / Actualizat: 15 august 2024, 22:54

Reclamă
Mihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie

Mihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Mihaela Cambei / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Mihaela Cambei (21 de ani) a fost surprinsă de cadoul uriaş de la miliardarul Ion Ţiriac. Vicecampioana olimpică la haltere va fi recompensată cu un bolid de lux care costă aproximativ 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă fantastică la Jocurile Olimpice 2024. A câştigat medalia de argint la categoria 49 de kilograme. Mai mult, ea a fost protdrapelul României la ceremonia de închidere de la Paris.

Mihaela Cambei a fost surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac

Cambei nu are permis de conducere, dar este hotărâtă să păstreze limuzina electrică IONIQ 5. Tânăra sportivă vrea să înceapă şcoala de şoferi.

(Reporter: Ai permis de conducere?) Nu am permis de conducere. Maşina (n.r. promisă de Ion Ţiriac) Maşina va sta la mine pentru că o să dau de permis, îmi doresc şi eu să dau de permis. Urmează, a venit mai repede maşina decât mă aşteptam„, a spus Mihaela Cambei în exclusivitate pentru AS.ro.

Vicecampioana de la Paris va fi recompensată şi de statul român. Pentru medalia de argint câştigată la Jocurile Olimpice va încasa 100.000 de euro. Dacă nu ar fi fost depăşită in extremis, în conturile ei intrau 140.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

(Cât de mult înseamnă, pentru un sportiv, premiul de la stat?) Înseamnă probabil foarte mult pentru că te realizezi, într-un fel, tu ca sportiv. Făcând asta toată viaţa nu ai acces la alte posibilităţi de a şti să faci alt lucru în afară de sport. Cred că merităm această răsplată pentru că sunt ani de zile în spate, merităm să ne alegem cu o realizare financiară„, a mai spus Cambei.

Iniţial, Fundaţia Ion Ţiriac anunţase că vor primi maşina IONIQ 5, serie limitată, doar medaliaţii cu aur de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Ţiriac a revenit asupra deciziei şi a hotărât ca orice medaliat de la Jocurile Olimpice să primească bolidul.

Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

Reclamă

‘Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe, mult mai multe. Premiem și argintul și bronzul’. Modelele argint și bronz vor fi altă surpriză alături de încă muuuulte alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți!”, transmitea fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Imagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei

Mihaela Cambei a adus medalia olimpică în România, iar la aeroport a fost aşteptată de părinţii săi. Maria, mama Mihaelei Cambei, a făcut o confesiune emoţionantă, A recunoscut că i-a fost greu să îşi vadă fiica în timp ce ridica sute de kilograme deasupra capului. Primul sport practicat de Mihaela Cambei a fost gimnastica.

Cu greu m-am putut uita pentru că e un sport greu şi la ridicături tot timpul îmi venea să plâng când o vedeam„, a mărturisit Maria Cambei. „Nu îmi venea a crede, nu o mai vedeam că erau 2 sute şi ceva, nu mai apărea, nu mai apărea„, a spus şi tatăl Mihaelei, conform observatornews.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 2 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 3 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 4 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 5 EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB 6 Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”
Citește și