Închide meniul

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 13:45

Reclamă
Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: "E un singur obstacol"

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Atletico Madrid / Profimedia

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Portarul român nu va mai continua la echipa lui Diego Simeone, pentru care nu a apucat să debuteze într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Horaţiu Moldovan a rămas un portar pentru mai multe echipe. După ce s-a scris despre interesul mai multor formaţii pentru portarul român, se pare că acesta va ajunge la o formaţie din Serie B.

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

Potrivit calciomercato.it, Horaţiu Moldovan va pleca de la Atletico Madrid şi va semna cu Sassuolo, formaţie din Serie B. După ce pe lista echipei s-a aflat şi Ionuţ Radu, care a refuzat oferta, oficialii lui Sassuolo şi-au îndreptat atenţia către fostul portar al Rapidului.

Sursa mai sus menţionată susţine că Moldovan va ajunge în primă fază la Sassuolo sub formă de împrumut, dar cu obligaţia unui transfer definitiv. Astfel, italienii vor plăti acum 300.000 de euro, urmând să plătească alte 700.000 de euro în momentul în care transferul va fi definitiv.

Potrivit italienilor, Horaţiu Moldovan ar urma să aibă un salariu de 600.000 de euro la noua sa echipă. Există însă şi unele neînţelegeri între impresarii portarului, dar acest obstacol nu ar trebui să schimbe prea mult datele problemei. Transferul ar urma să fie rezolvat vineri.

Reclamă
Reclamă

Leicester – Tottenham 1-1 şi Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, rezerve

Partidele Leicester – Tottenham și Villarreal – Atletico Madrid au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, respectiv 2-2.

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la Tottenham, la fel ca şi Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid. Spurs a condus-o pe Leicester cu 1-0, după golul lui Pedro Porro, însă Jamie Vardy a egalat în repriza a doua. De cealaltă parte, Villarreal a condus-o de două ori pe Atletico Madrid, însă echipa lui Diego Simeone a revenit de fiecare dată, după golurile marcate de Llorente şi Sorloth.

Înaintea debutului în noul sezon din La Liga, Atletico Madrid a disputat un meci amical împotriva celor de la Juventus, pe care l-a câştigat cu 2-0.

Reclamă

Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:39

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipa de start a campioanei

18:33

Noi explicaţii în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner! Boala de care suferă italianul! Agenţia Mondială Anti-Doping face apel

18:17

„Acolo îi este locul!” Reacţia lui Denis Alibec, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! I-a dezvăluit „secretul” lui „Şumi”

17:35

Contractul lui David Popovici expiră în 9 zile: „Cunosc discuţiile despre posibilitatea să meargă afară. Are oferte”

17:24

„Unic în România!” Veste uriaşă pentru Dinamo! Când vor începe lucrările la noul stadion: „Vom vedea şantierul!”

17:06

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 august

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și