Închide meniul

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 12:29

Reclamă
Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli! Starul englez a refuzat-o pe Chelsea și va evolua în Arabia Saudită

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli!

Profimedia

Atacantul Ivan Toney, finalist al Euro 2024 cu naţionala Angliei, a părăsit echipa Brentford şi a semnat cu clubul saudit Al-Ahli, care a oficializat transferul vineri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei, saudiţii au plătit peste 47 de milioane de euro echipei din vestul Londrei pentru a răscumpăra ultimul an de contract al jucătorului în vârstă de 28 de ani.

Ivan Toney a semnat cu Al-Ahli!

Deţinută de Fondul Public de Investiţii (PIF) al Arabiei Saudite, cel mai mare exportator de petrol din lume, gruparea Al-Ahli a câştigat în faţa echipei Chelsea, un alt club dornic să-l recruteze pe Toney, notează news.ro.

Internaţionalul englez (6 selecţii) a marcat 72 de goluri în 141 de apariţii pentru Brentford, club cu care a promovat în Premier League în 2021.

În Arabia Saudită, numărul 9 se alătură unei echipe care a atras deja o serie de celebrităţi ale fotbalului, inclusiv Edouard Mendy, Riyad Mahrez şi Roberto Firmino.

Reclamă
Reclamă

Alături de Al-Ahli, Ivan Toney va evolua în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Deplasare

  • Persepolis FC (Iran)
  • Al Hilal (Arabia Saudită)
  • Esteghlal FC (Iran)
  • Al Ahli Saudi FC (Arabi Saudită)
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Lamia – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

17:02

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”

16:49

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

16:43

„Asta trebuie să facem contra lui!” Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu! Ce a spus despre Alibec

16:30

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Italiei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY

16:29

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și