Închide meniul

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Vine să ia Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 18 septembrie 2024, 13:16

Reclamă
Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Vine să ia Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr

Stefano PIoli, în timpul unui meci - Profimedia Images

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Echipa din Arabia Saudită s-a despărţit de Luis Castro, iar Fabrizio Romano a anunţat că Pioli îi va lua locul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul de 58 de ani a antrenat-o ultima oară pe AC Milan. „Pioli va semna azi rezilierea contractului cu AC Milan și apoi va zbura la Riyadh cu agenții săi. El îl înlocuiește pe Castro. Here we go”, e mesajul postat de Romano.

Stefano Pioli e noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr

Decizia suadiţilor vine după un început ezitant de stagiune, cu cinci puncte în trei etape din prima ligă din Arabia Saudită. Direct în AntenaPLAY, Al-Nassr a scos doar un egal, 1-1 cu Al Shorta, în Liga Campionilor Asiei.

Pentru Pioli, aceasta ar fi prima echipă din afara ţării antrenată. El a condus echipe mari, precum Inter, Lazio, Fiorentina sau Milan şi cu ultima a cucerit şi titlul din Serie A, în 2022.

Reclamă
Reclamă

Al Nassr şi-a demis antrenorul, la o zi după debutul în Liga Campionilor Asiei

Al Nassr şi-a demis antrenorul, la o zi după debutul în noul sezon de Liga Campionilor Asiei. Echipa saudită a anunţat despărţirea de Luis Castro, tehnician în vârstă de 63 de ani.

Luis Castro o pregătea pe Al Nassr din iulie 2023. Antrenorul lusitan a bifat 54 de meciuri pe banca saudiţilor, având o medie de 2,17 puncte acumulate per partidă.

Al Nassr a avut parte de un debut modest de sezon. Echipa lui Cristiano Ronaldo a pierdut Supercupa Arabiei Saudite, iar în campionat a înregistrat o singură victorie, în trei etape disputate.

Reclamă

„Al Nassr a anunțat că antrenorul principal Luis Castro a părăsit clubul. Toată lumea de la Al Nassr dorește să le mulțumească lui Luis Castro și staff-ului său pentru munca lui dedicată în ultimele 14 luni și să îi ureze succes pe viitor”, a transmis Al Nassr, pe paginile oficiale.

 

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

LIVE VIDEOShanghai Port – Johor se joacă ACUM în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Show total

16:04

FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată

14:02

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo

13:48

„Este haos!” Dinu Gheorghe a pulverizat proiectul lui Dan Şucu la Rapid: „Ce să facă şi Marius Şumudică?!”

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și