Închide meniul

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 19:13

Reclamă
Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal / Instagram Neymar

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei pe care echipa lui Jorge Jesus îl va disputa marţi seară, pe teren propriu, împotriva celor de la Al Shorta, formaţie din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Al Hilal şi Al Shorta se joacă marţi, de la ora 21:00, LIVE în AntenaPLAY.

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

Atacantul internaţional brazilian Neymar a anunţat luni, pe contul său de Instagram, revenirea la antrenamentele clubului saudit Al-Hilal, după aproape un an de absenţă.

Neymar (32 de ani) lipseşte de aproape un an din cauza unei accidentări grave la genunchiul stâng. Brazilianul s-a alăturat lui Al-Hilal în august 2023 venind de la PSG, şi s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi meniscul genunchiului stâng pe 17 octombrie 2024, în meciul disputat de Brazilia, împotriva Uruguayului (scor 0-2), în calificările pentru Cupa Mondială din 2026.

Neymar a fost operat în luna noiembrie a anului trecut, iar recuperarea a durat aproape un an. „Sunt bucuros să revin în grup”, a scris Neymar pe contul său de Instagram, unde a postat fotografii cu el pe teren alături de colegii săi, sub privile antrenorului portughez Jorge Jesus.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Revenirea oficială a atacantului „depinde de pregătirea sa tehnică şi de decizia antrenorului”, a declarat un oficial al clubului, sub rezerva anonimatului, potrivit news.ro.

Al-Hilal nu l-a inclus încă pe Neymar pe lista jucătorilor pentru campionatul saudit, care a început în august, dar brazilianul se află pe lista pentru Campionatul Asiei.

Reclamă

Absenţa starului brazilian, care este plătit cu aproximativ 100 de milioane de euro pe sezon, nu a afectat rezultatele lui Al-Hilal, care a câştigat titlul naţional sezonul trecut şi a stabilit o serie istorică de 34 de victorii consecutive în toate competiţiile.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

23:00

VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei

22:51

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Oltenii lui Gâlcă au urcat pe locul 2! Baiaram și Mitriță au făcut spectacol!

22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 1-1. Dennis Man a egalat pentru „Cruciaţi”! O nouă reuşită pentru internaţionalul român

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și