Închide meniul

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

Publicat: 7 octombrie 2024, 10:54

Reclamă
Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

Profimedia

Moment istoric în NBA, după ce LeBron James şi fiul său, Bronny, au jucat împreună în meciul de pre-sezon al echipei Los Angeles Lakers cu Phoenix Suns (114-118), în Palm Desert, California, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei sunt primul cuplu tată-fiu care joacă în acelaşi timp şi în aceeaşi echipă în istoria NBA.

Moment istorică în NBA – LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

Bronny James, care a împlinit 20 de ani duminică, a intrat în meci în sfertul al doilea, în timp ce tatăl său, care va împlini 40 de ani în decembrie şi se pregăteşte pentru al 22-lea sezon, era deja pe teren.
Bronny James a fost recrutat în runda a doua (a 55-a în total) a draftului din acest an de către Lakers, după un sezon petrecut la Southern California, scrie news.ro.

El a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament în timp ce se afla la USC, în iulie 2023, dar a fost autorizat să revină în activitate.

Reclamă
Reclamă

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Recrutat de Los Angeles Lakers în această vară, Bronny James va juca de acum înainte alături de tatăl său, LeBron James, în NBA. Într-un podcast, starul american a indicat că a refuzat să îi permită fiului său să îi spună „tată” pe teren, dorind să menţină o relaţie profesională.

Întrebat dacă Bronny, în vârstă de 19 ani, îi poate spune „tată” atunci când este pe teren sau la antrenament, LeBron James a fost clar. „Nu, el nu poate. Am stabilit deja asta”, a răspuns cel care se va bucura de cel de-al 22-lea sezon în NBA. „Nu-mi poate spune „tată” la locul de muncă. Aşa este. După ce ieşim din cameră şi uşile se închid, pot fi din nou „tată”, în maşină dacă mergem împreună acasă, de exemplu. Acasă, pot fi „tată””.

”Îmi poate spune ‘2-3’ (numărul de pe tricoul său) sau ‘Bron’ sau ‘GOAT’ dacă vrea”, a glumit LeBron James. „Depinde de el. Dar este uşor pentru mine, pentru că îi spun ‘Bronny’ de mult timp. Nu e ca şi cum i-aş spune ‘Hei, fiule’, aşa că e uşor pentru mine.”

Reclamă

„Va fi doar o adaptare pentru el”, a conchis LeBron James. „Dar nu putem alerga pe teren şi să fie ceva de genul ‘Tată, dă mingea sus, sunt aici’ sau ‘Tată, du-te!’ Nu, nu poţi face asta”, notează news.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:11

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

15:01

Neluțu Varga e dispus să-l cedeze pe Louis Munteanu la FCSB: „Dacă Gigi Becali plătește, e al lui!”

14:32

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și