Închide meniul

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 12:38

Reclamă
Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

Cristiano Ronaldo şi Paul Pogba, la Manchester United / Profimedia

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo. Starul francez se pregăteşte pentru revenirea pe teren după ce suspendarea sa de dopaj a fost redusă de la 4 ani, la 18 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, mijlocaşul de 31 de ani poate juca din nou începând cu luna martie 2024. Francezul nu va mai continua însă la Juventus, echipă cu care mai avea contract până în iunie 2026 şi îşi caută un nou angajament.

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Francezul nu duce însă lipsă de oferte, echipe precum Marseille, dar şi formaţii din MLS, fiind interesate de serviciile sale. Cea mai recentă echipă care a intrat pe fir este Al Nassr, formaţia lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit teamtalk.com, echipa din Arabia Saudită vrea să îi ofere un contract mijlocaşului francez, după ce acesta îşi va rezolva situaţia cu Juventus şi îşi va rezilia contractul cu formaţia din Torino.

Cele două părţi ar fi început deja negocierile şi sunt şanse mari ca Paul Pogba să fie, din nou, coechipierul lui Cristiano Ronaldo. Cei doi au mai jucat împreună la Manchester United, după revenirea portughezului pe Old Trafford, în vara anului 2021, şi s-au înţeles foarte bine.

Reclamă
Reclamă

Al Nassr poate fi urmărită şi în acest sezon în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo a câştigat săptămâna aceasta duelul cu Esteghlal, scor 1-0. Următorul meci pentru Al Nassr în Liga Campionilor Asiei va fi cu Al Ain, pe 5 noiembrie, de la ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și