Închide meniul

VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru ”Mineru” Pîrtea. Luptătorul român și-a strangulat adversarul în runda a doua

Florian Ceafalău Publicat: 23 aprilie 2021, 20:14

Reclamă
VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru ”Mineru” Pîrtea. Luptătorul român și-a strangulat adversarul în runda a doua

ACA

Mineru Pîrtea

Unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România, ”Mineru” Pîrtea a reușit o victorie spectaculoasă în gala ACA ce a avut loc la Minsk, în Belarus. Acesta a reușit să își stranguleze adversarul în runda a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mineru” a ajuns la a treia victorie consecutivă în ACA, fiind aproape de un meci de centură în această promoție, după ce a învins un advesar foarte bine cotat. Georgianul Raul Tutarauli avea înainte de acest meci 26 de victorii și doar 5 înfrângeri, însă nu a avut nicio șansă în fața luptătorului român.

Campion mondial de Kempo, Pîrtea a ajuns astfel la un palmares total de 23 de victorii și 11 înfrângeri, și la un palmares de 8 victorii și doar 3 înfrângeri în promoția ACA, una dintre cele mai bune din lume.

Imediat după meci, Mineru a declarat că vrea să își ia revanșa cu unul dintre cei care l-au învins: 

”Nu am niciun plan pentru viitor, voi lupta cu cine îmi spune ACA. Adversarul meu este foarte bun, a luptat cu adversari buni până acum. Am avut o mică accidentare la genunchi, iar în timpul meciului, când i-am luat spatele adversarului ca să îl strangulez, mi-a trosnit meniscul, dar apoi am reușit să finalizez cu ghilotină. As vrea să lupt cu Sasha Sarnavskiy, are un nivel foarte bun, a luptat pentru centură, după ce mă refac putem lupta.”, a spus Mineru.

Reclamă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ACA MMA (@aca_mma)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și