Închide meniul

VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru ”Mineru” Pîrtea. Luptătorul român și-a strangulat adversarul în runda a doua

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 23 aprilie 2021, 20:14

VIDEO | Victorie spectaculoasă pentru ”Mineru” Pîrtea. Luptătorul român și-a strangulat adversarul în runda a doua

ACA

Mineru Pîrtea

Unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România, ”Mineru” Pîrtea a reușit o victorie spectaculoasă în gala ACA ce a avut loc la Minsk, în Belarus. Acesta a reușit să își stranguleze adversarul în runda a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mineru” a ajuns la a treia victorie consecutivă în ACA, fiind aproape de un meci de centură în această promoție, după ce a învins un advesar foarte bine cotat. Georgianul Raul Tutarauli avea înainte de acest meci 26 de victorii și doar 5 înfrângeri, însă nu a avut nicio șansă în fața luptătorului român.

Campion mondial de Kempo, Pîrtea a ajuns astfel la un palmares total de 23 de victorii și 11 înfrângeri, și la un palmares de 8 victorii și doar 3 înfrângeri în promoția ACA, una dintre cele mai bune din lume.

Imediat după meci, Mineru a declarat că vrea să își ia revanșa cu unul dintre cei care l-au învins: 

”Nu am niciun plan pentru viitor, voi lupta cu cine îmi spune ACA. Adversarul meu este foarte bun, a luptat cu adversari buni până acum. Am avut o mică accidentare la genunchi, iar în timpul meciului, când i-am luat spatele adversarului ca să îl strangulez, mi-a trosnit meniscul, dar apoi am reușit să finalizez cu ghilotină. As vrea să lupt cu Sasha Sarnavskiy, are un nivel foarte bun, a luptat pentru centură, după ce mă refac putem lupta.”, a spus Mineru.

Reclamă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ACA MMA (@aca_mma)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Aurel Pîrtea e poreclit ”Mineru”
  • Luptătorul român are 11 lupte în promoția ACA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și