Închide meniul

VIDEO | Whyte vs Povetkin, ce KO! Britanicul își ia centura înapoi după ce fusese făcut KO în august

Florian Ceafalău Publicat: 28 martie 2021, 9:34

Reclamă
VIDEO | Whyte vs Povetkin, ce KO! Britanicul își ia centura înapoi după ce fusese făcut KO în august

DAZN

Whyte vs Povetkin

Dillian Whyte l-a făcut KO pe Alexander Povetkin într-o manieră asemănătoare cu cea în care rusul a câștigat primul lor meci, în august 2020. Britanicul a terminat lupta după doar 4 runde, cu una mai puțin decât prima confruntare, atunci când Povetkin a fost cel care a câștigat în 5 runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a avut loc într-o locație exotică, Gibraltar, acolo unde organizatorii au avut voie să vândă bilete pentru spectatori, câteva sute de oameni fiind prezenți la eveniment.

Whyte și-a luat astfel centura WBC interimară înapoi, și visează la un meci ”de aur” în toamna acestui an. Managerul său, Eddie Hearn, a adus în discuție trecerea lui Whyte peste ocean, în SUA, acolo unde are ca obiectiv un meci cu fostul campion mondial, Deontay Wilder.

Acesta din urmă a suferit prima înfrângere din carieră acum un an, în fața lui Tyson Fury, și vrea să își relanseze cariera cu o victoria în fața lui Andy Ruiz, meciul dintre cei doi având șanse mari să lupte în această vară. După acel meci, Wilder va boxa cel mai probabil cu Whyte, cel care deține și titlul WBC interimar.

Vezi KO-ul spectaculos al lui Whyte:

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și