Închide meniul

VIDEO | Whyte vs Povetkin, ce KO! Britanicul își ia centura înapoi după ce fusese făcut KO în august

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 28 martie 2021, 9:34

VIDEO | Whyte vs Povetkin, ce KO! Britanicul își ia centura înapoi după ce fusese făcut KO în august

DAZN

Whyte vs Povetkin

Dillian Whyte l-a făcut KO pe Alexander Povetkin într-o manieră asemănătoare cu cea în care rusul a câștigat primul lor meci, în august 2020. Britanicul a terminat lupta după doar 4 runde, cu una mai puțin decât prima confruntare, atunci când Povetkin a fost cel care a câștigat în 5 runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a avut loc într-o locație exotică, Gibraltar, acolo unde organizatorii au avut voie să vândă bilete pentru spectatori, câteva sute de oameni fiind prezenți la eveniment.

Whyte și-a luat astfel centura WBC interimară înapoi, și visează la un meci ”de aur” în toamna acestui an. Managerul său, Eddie Hearn, a adus în discuție trecerea lui Whyte peste ocean, în SUA, acolo unde are ca obiectiv un meci cu fostul campion mondial, Deontay Wilder.

Acesta din urmă a suferit prima înfrângere din carieră acum un an, în fața lui Tyson Fury, și vrea să își relanseze cariera cu o victoria în fața lui Andy Ruiz, meciul dintre cei doi având șanse mari să lupte în această vară. După acel meci, Wilder va boxa cel mai probabil cu Whyte, cel care deține și titlul WBC interimar.

Vezi KO-ul spectaculos al lui Whyte:

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și