Închide meniul

Tyson Fury și Anthony Joshua, lupta titanilor! Cei doi britanici se vor bate pentru unificarea centurilor! Anunţul zilei în box

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 16:07

Reclamă
Tyson Fury și Anthony Joshua, lupta titanilor! Cei doi britanici se vor bate pentru unificarea centurilor! Anunţul zilei în box

Zuma Press / Larry Burton via Hepta

Tyson Fury se va lupta cu Tyson Fury

Discuțiile cu privire la o luptă între Fury și Joshua au început încă de anul trecut. Mai sunt însă multe detalii de pus la punct până la stabilirea unei date pentru acest eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson Fury chiar declara la sfârșitul lunii februarie că este este apropae imposibil să se bată cu Joshua în 2021. Pandemia de coronavirus și problemele logistice împiedică fixarea meciului.

Tyson Fury și Anthony Joshua, luptă pentru unificarea centurilor

Potrivit ESPN, contractul presupune o împărțire egală a veniturilor din prima luptă. În cel de-al doilea meci, câștigătorul va primi 60% din banii încasați la eveniment. 

"Ne-am dori să confirmăm luptele luna viitoare. Cea mai grea parte este să-i faci pe toți să semneze. A fost un efort uriaș din partea ambelor tabere. Cred că am depășit cea mai grea parte a procesului", a declarat promotorul Eddie Hearn. 

Reclamă

Tyson Fury este neînvins în carieră, având 30 de victorii și un egal. De partea cealaltă, Anthony Joshua are 24 de victorii și o înfrângere, suferită în fața lui Andy Ruiz Jr. în 2019. 

Joshua a luptat ultima dată în decembrie 2020, când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev, păstrându-și astfel titlurile IBF, WBO și WBA. Fury deține centrua "greilor" la WBC. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și