Închide meniul

Tyson Fury și Anthony Joshua, lupta titanilor! Cei doi britanici se vor bate pentru unificarea centurilor! Anunţul zilei în box

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 16:07

Tyson Fury și Anthony Joshua, lupta titanilor! Cei doi britanici se vor bate pentru unificarea centurilor! Anunţul zilei în box

Zuma Press / Larry Burton via Hepta

Tyson Fury se va lupta cu Tyson Fury

Discuțiile cu privire la o luptă între Fury și Joshua au început încă de anul trecut. Mai sunt însă multe detalii de pus la punct până la stabilirea unei date pentru acest eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson Fury chiar declara la sfârșitul lunii februarie că este este apropae imposibil să se bată cu Joshua în 2021. Pandemia de coronavirus și problemele logistice împiedică fixarea meciului.

Tyson Fury și Anthony Joshua, luptă pentru unificarea centurilor

Potrivit ESPN, contractul presupune o împărțire egală a veniturilor din prima luptă. În cel de-al doilea meci, câștigătorul va primi 60% din banii încasați la eveniment. 

"Ne-am dori să confirmăm luptele luna viitoare. Cea mai grea parte este să-i faci pe toți să semneze. A fost un efort uriaș din partea ambelor tabere. Cred că am depășit cea mai grea parte a procesului", a declarat promotorul Eddie Hearn. 

Reclamă

Tyson Fury este neînvins în carieră, având 30 de victorii și un egal. De partea cealaltă, Anthony Joshua are 24 de victorii și o înfrângere, suferită în fața lui Andy Ruiz Jr. în 2019. 

Joshua a luptat ultima dată în decembrie 2020, când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev, păstrându-și astfel titlurile IBF, WBO și WBA. Fury deține centrua "greilor" la WBC. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și