Închide meniul

Suma uriașă pe care o face Mike Tyson, pe lună, din vânzarea de marijuana!

Florian Ceafalău Publicat: 25 februarie 2021, 8:34

Reclamă
Suma uriașă pe care o face Mike Tyson, pe lună, din vânzarea de marijuana!

Profimedia Images

Mike Tyson

Mike Tyson vinde marijuana. Acum câțiva ani, marele boxer ar fi ajuns la închisoare, dar în SUA, în anumite state, vânzarea de marijuana este legală în 2021, iar Tyson face o avere din asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a lansat ”Tyson Ranch”, acolo unde crește tone de marijuana, plantă legalizată în California încă din 2016. Tyson a ajuns să câștige peste 500.000 de dolari pe lună, conform publicației Marca, deși acesta consumă marijuana de peste 40.000 de dolari pe lună.

Tyson fumează cu orice ocazie

Tyson a promovat consumul de marijuana în ultimii ani, fiind prezent la mai multe emisiuni, acolo unde a fumat un ”joint” în direct. Mai mult, Tyson a fumat imediat după meciul său cu Roy Jones Jr, ce a consemnat revenirea sa în ring după 15 ani. Acesta a aprins o țigară imediat după meci, la interviuri, recunoscând că a fumat și înainte de meci.

Ferma îi oferă lui Tyson un venit stabil, după ce fostul mare boxer a ajuns falit deși a câștigat în cariera sa aproape 600 de milioane de dolari.

Se pregătește de un nou meci

După ce a revenit în ring cu Roy Jones Jr, Tyson pregătește un nou meci în 2021. Acesta vrea să boxeze cu rivalul său din totdeauna, Evander Holyfield. Cei doi s-au provocat puțin în presă acum o lună, și se pare că se pregătesc de meci deja.

Reclamă

Ambii au postat imagini din sală, de la antrenament, acolo unde au demonstrat fanilor că sunt într-o formă de zile mari. Holyfield este omul care l-a învins de 2 ori pe Mike Tyson, al doilea meci fiind cel în care a avut loc celebrul episod când Tyson i-a mușcat urechea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și