Închide meniul

Bombardierul Pascu, provocare pe Facebook cu un uriaș cu 35kg mai greu decât el! ”Ăștia mari au ceva cu mine”

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 8:46

Reclamă
Bombardierul Pascu, provocare pe Facebook cu un uriaș cu 35kg mai greu decât el! ”Ăștia mari au ceva cu mine”

Bellator

Pascu provocare pe Facebook

Bombardierul Pascu se antrenează pentru următorul meci pe care îl va avea, confruntare ce, spune luptătorul, va avea loc în primăvara acestui an. Acesta luptă în cadrul categoriei welterweight, 77kg, dar recent a avut parte de niște provocări surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu a răspuns la o întrebare legată de celebrul Marius Pudzianowski, un fost campion de World Strongest Man, ce luptă în MMA de mai mulți ani. Deși e cu 35kg mai ușor decât Pudzianowski (120kg, Pascu are 85kg când nu are meci), Pascu a spus că nu se dă înapoi de la un meci cu acesta, dacă se va ivi posibilitatea.

Pascu: ”Accept orice provocare”

Contactat de AS.ro, Pascu a declarat că acceptă orice provocare: ”Acum câteva luni, lumea îmi spunea de meci cu Bob Sapp. Am pus o poză pe care am făcut-o cu el, acum mulți ani la o gală, și am primit tot felul de provocări. Acum văd că a apărut Pudzianowski. Ăștia mari au ceva cu mine. M-au văzut mic așa și se iau de mine. Dar cum am spus mereu, nu refuz nicio provocare, să vină o promoție cu meciurile astea și le accept imediat. Așa pe Facebook e ușor să faci provocări. Sunt ei mari, dar cu cât ești mai mare, cu atât cazi mai frumos. Fanii adevărați ai MMA-ului știu că acest sport necesită ani de pregătire pentru a ajunge la un anumit nivel, nu sunt de ajuns doar mușchii”, a spus Pascu.

Acesta a adăugat că nu are în plan un astfel de meci, și se concentrează pe cariera sa la nivel înalt:

Reclamă

Am 38 de ani și vreau să îmi termin cariera la cel mai înalt nivel, cu adversari valoroși. Dar dacă fanii vor să vadă un meci între mine și un astfel de adversar, voi accepta. Să nu uităm că noi, până la urmă, pentru fani ne batem. Nu contează kilogramele în plus!”, a spus Pascu pentru AS.ro. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și