Închide meniul

Bombardierul Pascu, provocare pe Facebook cu un uriaș cu 35kg mai greu decât el! ”Ăștia mari au ceva cu mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 8:46

Bombardierul Pascu, provocare pe Facebook cu un uriaș cu 35kg mai greu decât el! ”Ăștia mari au ceva cu mine”

Bellator

Pascu provocare pe Facebook

Bombardierul Pascu se antrenează pentru următorul meci pe care îl va avea, confruntare ce, spune luptătorul, va avea loc în primăvara acestui an. Acesta luptă în cadrul categoriei welterweight, 77kg, dar recent a avut parte de niște provocări surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu a răspuns la o întrebare legată de celebrul Marius Pudzianowski, un fost campion de World Strongest Man, ce luptă în MMA de mai mulți ani. Deși e cu 35kg mai ușor decât Pudzianowski (120kg, Pascu are 85kg când nu are meci), Pascu a spus că nu se dă înapoi de la un meci cu acesta, dacă se va ivi posibilitatea.

Pascu: ”Accept orice provocare”

Contactat de AS.ro, Pascu a declarat că acceptă orice provocare: ”Acum câteva luni, lumea îmi spunea de meci cu Bob Sapp. Am pus o poză pe care am făcut-o cu el, acum mulți ani la o gală, și am primit tot felul de provocări. Acum văd că a apărut Pudzianowski. Ăștia mari au ceva cu mine. M-au văzut mic așa și se iau de mine. Dar cum am spus mereu, nu refuz nicio provocare, să vină o promoție cu meciurile astea și le accept imediat. Așa pe Facebook e ușor să faci provocări. Sunt ei mari, dar cu cât ești mai mare, cu atât cazi mai frumos. Fanii adevărați ai MMA-ului știu că acest sport necesită ani de pregătire pentru a ajunge la un anumit nivel, nu sunt de ajuns doar mușchii”, a spus Pascu.

Acesta a adăugat că nu are în plan un astfel de meci, și se concentrează pe cariera sa la nivel înalt:

Reclamă

Am 38 de ani și vreau să îmi termin cariera la cel mai înalt nivel, cu adversari valoroși. Dar dacă fanii vor să vadă un meci între mine și un astfel de adversar, voi accepta. Să nu uităm că noi, până la urmă, pentru fani ne batem. Nu contează kilogramele în plus!”, a spus Pascu pentru AS.ro. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și