Închide meniul

Khabib Nurmagomedov, în tribune la umilința Barcelonei, 1-4 cu PSG. Mesaje incredibile postate chiar în timpul meciului: ”Hala Madrid!”

Florian Ceafalău Publicat: 17 februarie 2021, 8:32

Reclamă
Khabib Nurmagomedov, în tribune la umilința Barcelonei, 1-4 cu PSG. Mesaje incredibile postate chiar în timpul meciului: ”Hala Madrid!”

Khabib la Barcelona 1-4 PSG

Khabib a fost la meciul pierdut de Barcelona cu PSG, pe teren propriu, 1-4. Acesta a mers în tribune ca invitat, la loja VIP, deși meciul a fost fără spectatori. Rusul este un fan înrăit al lui Real Madrid, și nu s-a sfiit să arate asta chiar dacă era pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul rus a postat înainte de meci o imagine cu el în Barcelona, cu mesajul ”Merg la meci, hai PSG. Hala Madrid!”. Apoi, acesta a râs la golurile marcate de PSG iar la final a plecat cu tricoul semnat al lui Mbappe, cel care a dat 3 goluri în victoria cu 4-1 a lui PSG.

Khabib, fan Real Madrid și prieten cu Ronaldo și Benzema

Khabib este recunoscut pentru pasiunea sa pentru Real Madrid. Acesta s-a pozat de mai multe ori cu jucătorii lui Real, de la Cristiano Ronaldo, în trecut, la Karim Benzema. Mai mult, rusul are un episod mai puțin plăcut, cu un copil, fan de-al său, ce venise să facă poză cu el. 

Copilul era fan Barcelona iar Khabib nu a vrut să facă poză cu el, până când acesta nu a spus Hala Madrid. Un episod de bully-ing ce nu îi este străin lui Khabib, acesta arătându-și ”clasa” și aseară, prin mesajele postate de pe stadionul Barcelonei.

În schimb, în cușcă rusul nu are adversar. Acesta este neînvins în 29 de meciuri, anunțându-și retragerea după ultima victorie, cu Justin Gaethje. Lucrurile par că s-au mai schimbat, Khabib fiind aproape de o revenire în cușcă, însă Dana White, președintele UFC, trebuie să îi găsească un adversar pe măsură. Printre numele vehiculate au fost Georges St. Pierre, dar și Kamaru Usman, campionul de la o categorie mai sus față de Khabib.

Reclamă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și