Închide meniul

Khabib Nurmagomedov, în tribune la umilința Barcelonei, 1-4 cu PSG. Mesaje incredibile postate chiar în timpul meciului: ”Hala Madrid!”

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 17 februarie 2021, 8:32

Khabib Nurmagomedov, în tribune la umilința Barcelonei, 1-4 cu PSG. Mesaje incredibile postate chiar în timpul meciului: ”Hala Madrid!”

Khabib la Barcelona 1-4 PSG

Khabib a fost la meciul pierdut de Barcelona cu PSG, pe teren propriu, 1-4. Acesta a mers în tribune ca invitat, la loja VIP, deși meciul a fost fără spectatori. Rusul este un fan înrăit al lui Real Madrid, și nu s-a sfiit să arate asta chiar dacă era pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul rus a postat înainte de meci o imagine cu el în Barcelona, cu mesajul ”Merg la meci, hai PSG. Hala Madrid!”. Apoi, acesta a râs la golurile marcate de PSG iar la final a plecat cu tricoul semnat al lui Mbappe, cel care a dat 3 goluri în victoria cu 4-1 a lui PSG.

Khabib, fan Real Madrid și prieten cu Ronaldo și Benzema

Khabib este recunoscut pentru pasiunea sa pentru Real Madrid. Acesta s-a pozat de mai multe ori cu jucătorii lui Real, de la Cristiano Ronaldo, în trecut, la Karim Benzema. Mai mult, rusul are un episod mai puțin plăcut, cu un copil, fan de-al său, ce venise să facă poză cu el. 

Copilul era fan Barcelona iar Khabib nu a vrut să facă poză cu el, până când acesta nu a spus Hala Madrid. Un episod de bully-ing ce nu îi este străin lui Khabib, acesta arătându-și ”clasa” și aseară, prin mesajele postate de pe stadionul Barcelonei.

În schimb, în cușcă rusul nu are adversar. Acesta este neînvins în 29 de meciuri, anunțându-și retragerea după ultima victorie, cu Justin Gaethje. Lucrurile par că s-au mai schimbat, Khabib fiind aproape de o revenire în cușcă, însă Dana White, președintele UFC, trebuie să îi găsească un adversar pe măsură. Printre numele vehiculate au fost Georges St. Pierre, dar și Kamaru Usman, campionul de la o categorie mai sus față de Khabib.

Reclamă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Khabib a fost în tribune la Barca 1-4 PSG
  • Rusul e fan Real Madrid
  • Acesta a primit tricoul lui Mbappe la final

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și