Închide meniul

Mesajul plin de emoţie dat de Cătălin Moroşanu, după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi cu Badr Hari

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 7:29

Reclamă
Mesajul plin de emoţie dat de Cătălin Moroşanu, după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi cu Badr Hari

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Cătălin Moroşanu l-a felicitat pe Benny Adegbuyi

Bunul său prieten, Cătălin Moroşanu, i-a transmis un mesaj emoţionant după victoria istorică cu Badr Hari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România", a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook. 

Reacţia lui Benny Adegbuyi după ce l-a învins pe Badr Hari

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari. Românul l-a făcut KO în runda a 3-a după ce i-a spart nasul. Primele două runde fuseseră adjudecate de celebrul marocan.

"Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica.

Reclamă

Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat.

Hai, România. Le mulţumesc tuturor celor care au urmărit meciul. Lasă-mă să mă bucur de victorie, vedem după aceea despre meciul cu Rico (Rico Verhoeven)", a spus Benny, după luptă.

Benny Adegbuyi: "Sunt într-o formă de zile mari"

Cu o zi înainte să îl doboare în ring pe Badr Hari, Benny Adegbuyi a avut o intervenție în timpul emisiunii AS.ro LIVE. "Meciul s-a amânat de două ori, dar a fost cumva în beneficiul meu pentru că sunt într-o formă de zile mari", și-a asigurat fanii luptătorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Emisiunea AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe pagina www.as.ro/live

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și