Închide meniul

Mesajul plin de emoţie dat de Cătălin Moroşanu, după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi cu Badr Hari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 7:29

Mesajul plin de emoţie dat de Cătălin Moroşanu, după victoria istorică a lui Benny Adegbuyi cu Badr Hari

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Cătălin Moroşanu l-a felicitat pe Benny Adegbuyi

Bunul său prieten, Cătălin Moroşanu, i-a transmis un mesaj emoţionant după victoria istorică cu Badr Hari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Benny a scris istorie în această noapte! Bravo, Benny! Sunt mândru de ce ai realizat. Sus România", a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook. 

Reacţia lui Benny Adegbuyi după ce l-a învins pe Badr Hari

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari. Românul l-a făcut KO în runda a 3-a după ce i-a spart nasul. Primele două runde fuseseră adjudecate de celebrul marocan.

"Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica.

Reclamă

Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat.

Hai, România. Le mulţumesc tuturor celor care au urmărit meciul. Lasă-mă să mă bucur de victorie, vedem după aceea despre meciul cu Rico (Rico Verhoeven)", a spus Benny, după luptă.

Benny Adegbuyi: "Sunt într-o formă de zile mari"

Cu o zi înainte să îl doboare în ring pe Badr Hari, Benny Adegbuyi a avut o intervenție în timpul emisiunii AS.ro LIVE. "Meciul s-a amânat de două ori, dar a fost cumva în beneficiul meu pentru că sunt într-o formă de zile mari", și-a asigurat fanii luptătorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Emisiunea AS.ro LIVE, de luni până vineri, de la 10:30, pe pagina www.as.ro/live

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și