Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Moroșanu merge pe mâna lui Benny Adegbuyi în lupta cu Badr Hari: ”Este un moment epocal pentru România!”

Silviu Corneanu Publicat: 18 decembrie 2020, 12:10

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Cătălin Moroșanu merge pe mâna lui Benny Adegbuyi în lupta cu Badr Hari: ”Este un moment epocal pentru România!”

AS.ro

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru Benny Adegbuyi

Moroșanu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare prietenului său, Benny, iar acesta i-a mulțumit imediat. ”Moartea din Carpați” consideră că sportivul din România se poate impune în fața marocanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cătălin Moroșanu, mesaj de încurajare pentru Benny Adegbuyi

Benny nu mai are nevoie de vreun cuvânt din partea mea. Eu sunt pritenul lui și știe foarte bine că eu îl susțin din tot sufletul. Este un moment epocal pentru România. 

Eu cred că Benny poate să facă o surpriză frumoasă și să ne facă mândri înainte de Crăciun, să ne facă o surpriză frumoasă și să ne facă mândri, să ne aducă un cadou frumos, nouă, românilor, prin victoria lui. 

L-am văzut pregătit, sper să facă un meci extraordinar. Cred că Benny are o șansă mare să-l învingă pe Badr Hari”, a fost mesajul transmis de Cătălin Moroșanu lui Benny Adegbuyi, înaintea meciului cu Badr Hari.

VIDEO cu dialogul dintre Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
15:07

Valentin Mihăilă, gânduri mari înainte de EURO 2024! Ce obiectiv are România şi ce le promite fanilor

14:23

„Here we go!” Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

14:12

Edi Iordănescu, pregătit de o nouă provocare în cariera sa: „E pasul evident”. Anunţul făcut în Portugalia înainte de EURO 2024

13:42

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

13:39

FotoCât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele. Alexandra face senzație, la plajă, în Grecia

13:00

VIDEOOlimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024! Imagini superbe din cantonamentul României

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și