Închide meniul

Reacția lui Mike Tyson, după ce meciul a fost declarat egalitate, deși l-a dominat pe Jones!

Florian Ceafalău Publicat: 29 noiembrie 2020, 4:47

Reclamă
Reacția lui Mike Tyson, după ce meciul a fost declarat egalitate, deși l-a dominat pe Jones!

Twitter

Tyson vs Jones

Mike Tyson și Roy Jones Jr. au boxat timp de 8 runde de 2 minute. Meciul a fost destul de fragmentat, cei doi stând destul de mult timp în clinch, fără prea mare acțiune. Chiar și așa, Tyson a arătat ca boxerul mai bun, având mai multe acțiuni ofensive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, nu a fost o decizie oficială în ring, ceea ce l-a înfuriat pe Tyson. Acesta a continuat să fie enervat și la interviul de după meci, când a spus că a fost mai bun.

”E ok decizia. Cred că am câștigat dar sunt ok cu egalul. Cred că oamenii au primit un spectacol frumos din partea mea, așa că nu contează”, a spus Tyson evident nemulțumit.

În replică, Jones spune că toate loviturile lui Tyson au durut. Acesta nu este de acord cu egalul însă. ”Pe naiba, nu sunt de acord cu egalul. Cred că am boxat îndeajuns de bine din exterior pentru a câștiga meciul, dar e ok și egalul până la urmă. Înțeleg acum de ce se spune despre Tyson că lovește așa de tare, toate loviturile au durut. Poate luptăm iar”, a spus Jones.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 0-0. Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și