Închide meniul

Tyson vs Jones. Transformare uluitoare a lui Mike Tyson, cu 2 săptămâni înainte de meci. A slăbit 40 de kg

Florian Ceafalău Publicat: 13 noiembrie 2020, 11:59

Reclamă
Tyson vs Jones. Transformare uluitoare a lui Mike Tyson, cu 2 săptămâni înainte de meci. A slăbit 40 de kg

Youtube

Tyson vs Jones

Tyson și Jones sunt două legende ale boxului. Cei doi sunt printre cei mai buni boxeri din toate timpurile și au ales să lupte într-un meci de 8 runde, pe 28 noiembrie, în scopuri caritabile. Dacă intenția este una elegantă, lucrurile vor ”arăta urât” în ring, după cum spune chiar Mike. Cei doi au de gând să se facă KO, chiar dacă au 54, respectiv 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a intra în formă, Tyson a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme. În unul dintre nenumăratele interviuri acordate în ultimele zile, Tyson a declarat că a ajuns la 100 de kg, după ce a pornit de la 140 kg în urmă cu 2 luni. Slăbirea este una uriașă, Mike ajungând la aceeași greutate la care se afla atunci când era cel mai bun boxer din lume. Practic, acesta a dat jos 30% din greutatea sa pentru a putea face față 8 runde cu Jones Jr.

Acesta din urmă se află la 95 de kg înainte de meci, deci diferența dintre cei doi nu va fi una foarte mare, mai ales că Jones este cu câțiva cm mai înalt decât Tyson.

Tyson vs Jones nu este ultimul meci pentru ”Iron” Mike

Tyson a declarat că are de gând să mai boxeze, indiferent de cum se termină meciul cu Jones Jr. Acesta și-a făcut și o listă cu următoarele ”victime”, aceștia fiind Holyfield, Tyson Fury, Anthony Joshua și Deontay Wilder. Dacă ultimii 3 sunt cei mai buni boxeri din lume la ora actuală, și deținătorii centurilor de campioni, Holyfield este vechiul rival al lui Tyson, cel căruia i-a mușcat urechea în probabil cel mai cunoscut eveniment dintr-un meci de box.

Pentru a demonstra că este în formă, Tyson și-a dat jos tricoul în timpul unui interviu (min 07:00):

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și