Închide meniul

Tyson vs Jones. Transformare uluitoare a lui Mike Tyson, cu 2 săptămâni înainte de meci. A slăbit 40 de kg

Florian Ceafalău Publicat: 13 noiembrie 2020, 11:59

Reclamă
Tyson vs Jones. Transformare uluitoare a lui Mike Tyson, cu 2 săptămâni înainte de meci. A slăbit 40 de kg

Youtube

Tyson vs Jones

Tyson și Jones sunt două legende ale boxului. Cei doi sunt printre cei mai buni boxeri din toate timpurile și au ales să lupte într-un meci de 8 runde, pe 28 noiembrie, în scopuri caritabile. Dacă intenția este una elegantă, lucrurile vor ”arăta urât” în ring, după cum spune chiar Mike. Cei doi au de gând să se facă KO, chiar dacă au 54, respectiv 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a intra în formă, Tyson a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme. În unul dintre nenumăratele interviuri acordate în ultimele zile, Tyson a declarat că a ajuns la 100 de kg, după ce a pornit de la 140 kg în urmă cu 2 luni. Slăbirea este una uriașă, Mike ajungând la aceeași greutate la care se afla atunci când era cel mai bun boxer din lume. Practic, acesta a dat jos 30% din greutatea sa pentru a putea face față 8 runde cu Jones Jr.

Acesta din urmă se află la 95 de kg înainte de meci, deci diferența dintre cei doi nu va fi una foarte mare, mai ales că Jones este cu câțiva cm mai înalt decât Tyson.

Tyson vs Jones nu este ultimul meci pentru ”Iron” Mike

Tyson a declarat că are de gând să mai boxeze, indiferent de cum se termină meciul cu Jones Jr. Acesta și-a făcut și o listă cu următoarele ”victime”, aceștia fiind Holyfield, Tyson Fury, Anthony Joshua și Deontay Wilder. Dacă ultimii 3 sunt cei mai buni boxeri din lume la ora actuală, și deținătorii centurilor de campioni, Holyfield este vechiul rival al lui Tyson, cel căruia i-a mușcat urechea în probabil cel mai cunoscut eveniment dintr-un meci de box.

Pentru a demonstra că este în formă, Tyson și-a dat jos tricoul în timpul unui interviu (min 07:00):

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și