Închide meniul

Khabib Nurmagomedov revine în cușcă. Anunțul făcut la doar câteva zile după ce s-a retras. Cu cine ar putea lupta

Florian Ceafalău Publicat: 30 octombrie 2020, 9:46

Reclamă
Khabib Nurmagomedov revine în cușcă. Anunțul făcut la doar câteva zile după ce s-a retras. Cu cine ar putea lupta

Profimedia Images

Khabib Nurmagomedov

Nu a durat mult. Khabib revine în cușcă pentru meciul cu numărul 30 din carieră, anunță președintele UFC, Dana White. Acesta spune că a vorbit cu Khabib și se pare că retragerea nu este definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după victoria de sâmbătă cu Gaethje, Khabib a anunțat că se retrage definitiv. Acesta și-a pierdut tatăl din cauza pandemiei și a spus că nu poate continua fără el. Khabib a fost antrenat de mic de tatăl său, cei doi având o legătură extrem de puternică.

Khabib s-a răzgândit și vrea să revină

La doar câteva zile de când a șocat lumea, Khabib pare că va reveni pentru un ultim meci. De altfel, planul tatălui său era ca acesta să ajungă la 30-0 și apoi să se retragă. Mai mult, acesta își dorea ca Khabib să lupte cu Georges St. Pierre, unul dintre cei mai buni luptători din istorie.

”Am vorbit cu Khabib zilele acestea, era foarte emoțional după meci, în cușcă, atunci când a anunțat că se retrage, dar am rămas cu impresia va vrea să revină să facă 30-0. Era planul tatălui său”, a declarat Dana White.

Pentru Khabib sunt doar 2 meciuri ce au sens. Primul ar fi cu Georges St. Pierre, iar al doilea cu Tony Ferguson, cel care trebuia să fie adversarul său de mai multe ori, dar meciul a fost anulat din diferite motive. Alte variante ce au apărut în ultima perioadă sunt un meci 2 cu Conor McGregor, având în vedere rivalitatea dintre cei doi, și faptul că acest meci ar face sute de milioane de dolari pentru UFC, dar și o confruntare cu Michael Chandler, fostul campion al promoției Bellator, ce a semnat recent cu UFC.

Reclamă
Khabib, provocat de Jon Jones

La doar 2 zile de când a fost desemnat cel mai bun luptător din lume indiferent de categorie, Khabib a început să fie atacat de Jon Jones. Acesta din urmă este considerat unul dintre cei mai buni din istorie, însă trecutul său este pătat de două teste antidoping picate. Fanii au pornit adevărate războaie pe Internet în apărarea lui Khabib. Unii chiar cer un meci între cei doi, dar diferența de categorie dintre ei este de 30 de kilograme, deci un meci ar fi imposibil!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și