Închide meniul

Khabib Nurmagomedov revine în cușcă. Anunțul făcut la doar câteva zile după ce s-a retras. Cu cine ar putea lupta

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 octombrie 2020, 9:46

Khabib Nurmagomedov revine în cușcă. Anunțul făcut la doar câteva zile după ce s-a retras. Cu cine ar putea lupta

Profimedia Images

Khabib Nurmagomedov

Nu a durat mult. Khabib revine în cușcă pentru meciul cu numărul 30 din carieră, anunță președintele UFC, Dana White. Acesta spune că a vorbit cu Khabib și se pare că retragerea nu este definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după victoria de sâmbătă cu Gaethje, Khabib a anunțat că se retrage definitiv. Acesta și-a pierdut tatăl din cauza pandemiei și a spus că nu poate continua fără el. Khabib a fost antrenat de mic de tatăl său, cei doi având o legătură extrem de puternică.

Khabib s-a răzgândit și vrea să revină

La doar câteva zile de când a șocat lumea, Khabib pare că va reveni pentru un ultim meci. De altfel, planul tatălui său era ca acesta să ajungă la 30-0 și apoi să se retragă. Mai mult, acesta își dorea ca Khabib să lupte cu Georges St. Pierre, unul dintre cei mai buni luptători din istorie.

”Am vorbit cu Khabib zilele acestea, era foarte emoțional după meci, în cușcă, atunci când a anunțat că se retrage, dar am rămas cu impresia va vrea să revină să facă 30-0. Era planul tatălui său”, a declarat Dana White.

Pentru Khabib sunt doar 2 meciuri ce au sens. Primul ar fi cu Georges St. Pierre, iar al doilea cu Tony Ferguson, cel care trebuia să fie adversarul său de mai multe ori, dar meciul a fost anulat din diferite motive. Alte variante ce au apărut în ultima perioadă sunt un meci 2 cu Conor McGregor, având în vedere rivalitatea dintre cei doi, și faptul că acest meci ar face sute de milioane de dolari pentru UFC, dar și o confruntare cu Michael Chandler, fostul campion al promoției Bellator, ce a semnat recent cu UFC.

Reclamă
Khabib, provocat de Jon Jones

La doar 2 zile de când a fost desemnat cel mai bun luptător din lume indiferent de categorie, Khabib a început să fie atacat de Jon Jones. Acesta din urmă este considerat unul dintre cei mai buni din istorie, însă trecutul său este pătat de două teste antidoping picate. Fanii au pornit adevărate războaie pe Internet în apărarea lui Khabib. Unii chiar cer un meci între cei doi, dar diferența de categorie dintre ei este de 30 de kilograme, deci un meci ar fi imposibil!

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și