Închide meniul

Tragedie în Argentina. Un motociclist a murit la doar 23 de ani. Concura cu o singură mână. "Zboară la înălţime, prietene!"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 9:42

Reclamă
Tragedie în Argentina. Un motociclist a murit la doar 23 de ani. Concura cu o singură mână. "Zboară la înălţime, prietene!"

Instagram "Wey" Zapata

"Wey" Zapata, un moticiclist argentinian cu o singură mână, a încetat din viaţă la 23 de ani

Moartea lui "Wey" Zapata a produs reacţii dure în Argentina. Autorităţile sunt arătate cu degetul pentru că i-au permis să concureze, deşi avea o mână amputată. "Nebunie în Argentina. L-au lăsat să concureze cu o mână", scrie şi Gazzetta dello Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alberto “Wey” Zapata Bacur a murit la 23 de ani

"Zboară la înălţime, prietene!", "Geniu total! Luptător cu sufletul!", "De pe altă planetă". Sunt doar câteva dintre mesajele scrise fani pe contul de Instagram al sportivului.

Acesta a încetat din viaţă la finalul săptămânii trecute. Concura într-o competiţie regională, în provincia Cordoba. Tânărul în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul motocicletei în timpul unui salt. El a fost lovit de alţi doi piloţi care veneau din urmă.

Zapata a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat de urgenţă la un spital din apropiere, dar nu a mai putut fi salvat.

În luna noiembrie a anului trecut, acesta a scăpat cu viaţă dintr-un grav accident de maşină. "A fost un miracol", scrie semana.com. Atunci, Alberto şi-a pierdut însă braţul stâng. În decembrie, era din nou pe moticletă!

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geronimo Alberto Zapata Bacur (@weyzapata124)

"Probabilităţile ca eu să revin pe motocicletă pe care le-au făcut medicii, psihologii şi psihiatrii erau practic zero", a povestit tânărul citat de aceeaşi sursă.

Pe 15 martie, el a ajuns să termine pe primul loc o cursă rezervată juniorilor şi tinerilor piloţi. "Primul loc la categoria MX2, încă nu-mi vine să cred", spunea "Wey" Zapata, în urma acelei curse.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și