Închide meniul
Video

O americancă şi-a luat cetăţenie română şi vrea să scrie istorie pentru ţara noastră. Ce a spus despre alegeri

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 17:37

Reclamă

Captură AS.ro

Americanca Ashley Walker a primit cetăţenia română acum 4 ani. Ea joacă  acum în Turcia şi face parte din echipa cu care România va juca la Tokio, la baschet 3 la 3. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt atât de norocoasă să fiu româncă şi să am această oportunitate. Mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit. Abia aştept să arătam de ce e în stare România", a spus Ashley Walker. 

Ashely a urmărit cu sufletul la gură alegerile care au dat Americii un nou preşedinte. 

"Am votat cu Biden. Ne e greu acum în America, suntem divizaţi, suntem la pământ. Sperăm ca ţara să fie din nou unită. E o nebunie că Atlanta şi Georgia au votat din nou cu democraţii. E un mare succes pentru democraţi. Îmi place să fiu in Europa, îmi place că pot veni aici. Covidul ne-a cam luat asta, nu mai pot călători în Europa", a mai spus Ashely Walker. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și