Închide meniul

Conor McGregor se antrenează în Dubai! Irlandezul se pregătește pentru marele meci cu Poirier, pe 10 iulie

Florian Ceafalău Publicat: 27 mai 2021, 14:01

Reclamă
Conor McGregor se antrenează în Dubai! Irlandezul se pregătește pentru marele meci cu Poirier, pe 10 iulie

Facebook Conor McGregor

Conor McGregor se antrenează în Dubai!

Conor McGregor se antrenează în Dubai! Irlandezul vrea să își ia revanșa cu Poirier și să câștige al treilea meci dintre cei doi. Americanul l-a făcut KO în lupta celor doi din ianuarie, fiind pentru prima dată când s-a întâmplat asta în cariera irlandezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McGregor a rămas în Dubai alături de familia sa, îar în urmă cu 10 zile soția sa a mai născut un copil. Conor are acum 2 băieți și o fată, Conor Jr, Croia și ultimul născut, tot un băiat, Rian. ”Familia McGregor e formată acum din 5 membri. Atât mami cât și băiatul sunt foarte sănătoși”, a fost mesajul postat de Conor pe pagina sa.

Conor McGregor se antrenează în Dubai!

Pandemia a schimbat lucrurile în lumea sportului de contact. Promoția UFC s-a mutat în Dubai, acolo unde a găsit oportunitatea de a desfășura evenimente chiar în plină pandemie. Câteva dintre cele mai tare gale din 2020 și din 2021 au avut loc în Dubai.

Conor McGregor pare că s-a îndrăgostit de Dubai, dar mai ales de felul în care este tratat. Acesta este ca un rege pentru arabi, care îi fac toate poftele și îi oferă cele mai bune condiții pentru antrenament. Irlandezul postează mereu imagini de la sală dar și de la alergare, fiind oprit de fani în fiecare zi pentru poze.

Reclamă

Meciul dintre McGregor și Poirier va avea loc pe 10 iulie în Las Vegas, dar Conor va face următoarea parte a pregătirii în Dubai, urmând să zboare în Las Vegas cu câteva săptămâni înainte de meci pentru a se acomoda cu fusul orar, cu clima dar și pentru a putea promova gala la diferite emisiuni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și