Închide meniul

WOW!!! Poirier îl face KO pe McGregor în runda a doua, după ce irlandezul conducea meciul!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 ianuarie 2021, 4:00

WOW!!! Poirier îl face KO pe McGregor în runda a doua, după ce irlandezul conducea meciul!

Conor vs Poirier

Dustin Poirier l-a făcut KO pe Conor McGregor în runda a doua, după mai multe lovituri de braț. Irlandezul a condus bine meciul cu lovituri de braț și l-a pus de mai multe ori în dificultate pe Poirier, dar acesta a reușit o serie de brațe ce l-a făcut KO pe McGregor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, McGregor a declarat că are nevoie de mai multe meciuri pentru a fi în formă, în 2021 luptând mai puțin de 1 minut cu Donald Cerrone.

McGregor vs Poirier fază cu fază:

Runda 2: Conor începe cu lovituri puternice de braț dar și de picior. Contre bune din partea lui McGregor. Poirier încasează prea ușor loviturile de braț. Conor se expune puțin când prinde loviturile de picior cu brațul, Poirier ar putea să îl surprindă cu un highkick. Directe puternice de stânga. Poirier îl prinde pe McGregor cu lovituri de braț ȘI ÎL FACE KO!!!!! INCREDIBIL!!!

Runda 1: McGregor începe runda puternic, cu câteva lovituri bune. Poirier surprinde și duce meciul la sol. Irlandezul se ridică pe gard și cei doi sunt în clinch. Conor are câteva lovituri bune de umăr și apoi de genunchi. Cei doi revin la luptă în centru. Lovituri bune pentru Conor, care îl prinde cu o stângă! Croșeu bun de dreapta pentru Poirier dar Conor e mai bun la schimburi. WOW! Lovitură de picior din întoarcere pentru Conor. Final de rundă! 10-9 pentru McGregor.

UPDATE 07:15 Michael Chandler câștigă prin KO în prima rundă. McGregor și Poirier se pregătesc să intre în arenă.

Reclamă

UPDATE 07:00 Începe meciul Michael Chandler vs Dan Hooker, ultimul înainte de main event.

————————————–

McGregor și Poirier luptă duminică dimineața în gala UFC ce are loc în Abu Dhabi. Cei doi vor urca în cușcă în jurul orei 07:00, ora României, iar cele mai tari faze din acest meci dar și analiza confruntării vor putea fi urmărite pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre cei doi reprezintă o revanșă. McGregor l-a făcut KO în mai puțin de 2 minute pe Poirier în 2014, însă de atunci americanul a strâns 10 victorii din 12 meciuri, fiind chiar și campion al UFC-ului la un momentdat. De partea cealaltă, Conor a clădit o cariera uluitoare, devenind campion în 2 categorii diferite în UFC, și având un meci de 100 de milioane de dolari cu Floyd Mayweather, în box.

Meci de milioane, la propriu!

Cei doi au însă o abordare diferită la acest meci. Ambii sunt foarte amabili unul cu celălalt, lucru ce nu s-a întâmplat în urmă cu 7 ani. Și bursele sunt altele, Poirier primind 1 milion de dolari pentru acest meci, un maxim al carierei sale, iar McGregor 5 milioane de dolari. 

La acești bani se adaugă și procent din PPV, sistemul prin care UFC-ul își vinde cele mai bune gale. Acesta diferă, bineînțeles, Conor primind un procent mai mare decât Poirier, acesta fiind principalul motor de promovare al galei. Irlandezul a declarat la conferința de presă că dorește să ajungă la suma de 80 de milioane de dolari dintr-un meci de MMA, dar acest lucru este aproape imposibil.

Conor va câștiga, cel mai probabil, undeva în jurul sumei de 20-30 de milioane de dolari, în timp ce Poirier va câștiga probabil câteva milioane de dolari pe lânga bursa de 1 milion.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și