Închide meniul

„A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2024, 16:17 / Actualizat: 4 mai 2024, 20:28

Reclamă
„A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României

"A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei". Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României

Peter Balasz, în timpul unui interviu

„A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Aceasta a fost concluzia lui Peter Balasz, jucătorul nostru care a marcat un gol în victoria uriaşă cu Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au bătut rivala istorică în Italia, după un gol marcat cu 50 de secunde înainte de final, live în AntenaPLAY. După această victorie, România are şanse uriaşe să îşi îndeplinească obiectivul: menţinerea în Grupa A.

„A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”

„Primele două meciuri au fost cele mai grele, cu gazdele Italia şi cu Slovenia. A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei. Cred că ma dat tot ce aveam mai bun azi. Am fost un grup.

Am menţinut planul de joc, de a-i frustra, că nu reuşeau să înscrie. Cumva am câştigat şi suntem foarte fericiţi. Normal că toate lumea cunoaşte pe toată lumea de la cele două echipe, dar vrei să dai totul pentru prietenii tăi. Suntem fericiţi că am câştigat.

E un turneu scurt, în care orice echipă poate câştiga orice meci. Vom face totul să câştigăm şi ultimele două meciuri”, a spus Peter Balasz, care a marcat un gol în partida din Italia.

Reclamă

Programul şi rezultatele României la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Lotul României pentru Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 3-1 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și