Închide meniul

LeBron James, copleșit de emoții după ce a intrat în istoria NBA: „La naiba, omule!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 8:51

LeBron James, copleșit de emoții după ce a intrat în istoria NBA: „La naiba, omule!

LeBron James, reacție după ce a intrat în istoria NBA

LeBron James. după ce a depășit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar / Profimedia

LeBron James a avut o reacție genială după ce a depășit recordul istoric de puncte al lui Kareem Abdul-Jabbar și a intrat în istoria NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LeBron a fost copleșit total de emoții în fața publicului care i-a fost martor la momentul istoric. Acesta a scăpat și câteva cuvinte obscene în discursul său.

LeBron James, reacție după ce a intrat în istoria NBA

„Să fiu în prezența unei asemenea legende precum Kareem înseamnă atât de mult pentru mine. Toți cei care au făcut parte vreodată din această cursă alături de mine în ultimii 20 de ani, vreau doar să le mulțumesc foarte mult.

Către NBA… Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să fac parte din ceva la care am visat mereu. N-aș fi visat niciodată, într-un milion de ani, că este mai bun decât ceea ce este în seara asta. La naiba, omule! Vă mulțumesc!”, a spus LeBron James, citat nba.com.

LeBron James a depășit recordul Kareem Abdul-Jabbar

Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască.

Reclamă

LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate.

James, care avea nevoie de 36 de puncte, a depăşit recordul cu zece secunde înainte de finalul sfertului trei al meciului cu Oklahoma City Thunder.

Înainte de sfertul patru, LeBron a fost felicitat în teren de Jabbar, aflat în sală şi care s-a retras din activitate în 1989.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele 5 jocuri ale lui LeBron

8 februarie: Thunder 133 – Lakers 130 | 38 de puncte
4 februarie: Pelicans 131 – Lakers 126 | 27 de puncte
2 februarie: Lakers 112 – Pacers 111 | 26 de puncte
31 ianuarie: Lakers 129 – Knicks 123 (OT) | 28 de puncte
28 ianuarie: Celtics, 125 – Lakers 121 (OT) | 41 de puncte

Recomandări
  • LeBron James, reacție genială după ce a intrat în istoria NBA
  • A depășit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și