Închide meniul

LeBron James, copleșit de emoții după ce a intrat în istoria NBA: „La naiba, omule!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 8:51

Reclamă
LeBron James, copleșit de emoții după ce a intrat în istoria NBA: „La naiba, omule!

LeBron James, reacție după ce a intrat în istoria NBA

LeBron James. după ce a depășit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar / Profimedia

LeBron James a avut o reacție genială după ce a depășit recordul istoric de puncte al lui Kareem Abdul-Jabbar și a intrat în istoria NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LeBron a fost copleșit total de emoții în fața publicului care i-a fost martor la momentul istoric. Acesta a scăpat și câteva cuvinte obscene în discursul său.

LeBron James, reacție după ce a intrat în istoria NBA

„Să fiu în prezența unei asemenea legende precum Kareem înseamnă atât de mult pentru mine. Toți cei care au făcut parte vreodată din această cursă alături de mine în ultimii 20 de ani, vreau doar să le mulțumesc foarte mult.

Către NBA… Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să fac parte din ceva la care am visat mereu. N-aș fi visat niciodată, într-un milion de ani, că este mai bun decât ceea ce este în seara asta. La naiba, omule! Vă mulțumesc!”, a spus LeBron James, citat nba.com.

LeBron James a depășit recordul Kareem Abdul-Jabbar

Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască.

Reclamă
Reclamă 4

LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate.

James, care avea nevoie de 36 de puncte, a depăşit recordul cu zece secunde înainte de finalul sfertului trei al meciului cu Oklahoma City Thunder.

Înainte de sfertul patru, LeBron a fost felicitat în teren de Jabbar, aflat în sală şi care s-a retras din activitate în 1989.

Reclamă

Ultimele 5 jocuri ale lui LeBron

8 februarie: Thunder 133 – Lakers 130 | 38 de puncte
4 februarie: Pelicans 131 – Lakers 126 | 27 de puncte
2 februarie: Lakers 112 – Pacers 111 | 26 de puncte
31 ianuarie: Lakers 129 – Knicks 123 (OT) | 28 de puncte
28 ianuarie: Celtics, 125 – Lakers 121 (OT) | 41 de puncte

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și