Închide meniul

Cristina Neagu, discurs impresionant din Danemarca: „E ultimul meu Mondial! Fac eforturi foarte mari să joc”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 decembrie 2023, 12:52

Reclamă
Cristina Neagu, discurs impresionant din Danemarca: „E ultimul meu Mondial! Fac eforturi foarte mari să joc

Cristina Neagu, discurs impresionant din Danemarca

Cristina Neagu, într-un meci pentru naţională / Profimedia Images

Cristina Neagu a avut un discurs impresionant din Danemarca. De 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu este accidentată şi face eforturi uriaşe pentru a intra pe teren şi a ajuta România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta naţionalei a anunţat că acesta este ultimul Campionat Mondial pentru ea. Cu Neagu pe bancă, neputând evolua, România a început cu dreptul Campionatele Mondiale. Primul meci, cu Chile, a fost de antrenament pentru naţională, „tricolorele” câştigând cu 44-19, dar a urmat o victorie entuziasmantă cu Serbia, cu scorul de 37-28.

Cristina Neagu, discurs impresionant din Danemarca: „E ultimul meu Mondial! Fac eforturi foarte mari să joc”

Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte şuturi. Deocamdată nu ştiu exact care este situaţia mea. Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc.

(n.r: Cât de mult îţi doreşti să joci la acest campionat mondial?) Foarte mult, am făcut eforturi foarte mari în ultimele trei săptămâni pentru a fi aici, pentru a mă recupera. Îmi doresc să intru, să ajut echipa. Nu este cea mai fericită situaţie pentru mine având în vedere că nu m-am antrenat de trei săptămâni… handbal mă refer. Dacă va fi şi voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa”, a declarat Cristina Neagu pentru fanatik.ro.

Cristina Neagu (35 de ani) a subliniat că acesta este ultimul Campionat Mondial pentru ea. „Cu siguranţă este ultimul Campionat Mondial şi dacă totul va merge bine şi ne vom califica la Jocurile Olimpice, ar fi o încoronare a performanţelor la nivelul echipei naţionale. Ar fi extraordinar să ne calificăm la Jocurile Olimpice”, a mai declarat Cristina Neagu pentru sursa citată.

Reclamă

România – Danemarca e în această seară de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Naţionala este deja calificată în grupele principale, cu cel puţin 2 puncte. O victorie ar fi extraordinară în această seară, mai ales că „tricolorele” evoluează în deplasare, cu un public danez care le va susţine cu frenezie pe jucătoarele daneze.

România – Serbia 37-28! Victorie la scor pentru „tricolore” în primul test adevărat de la Campionatul Mondial!

România – Serbia 37-28. „Tricolorele” nu au avut nicio emoţie în al doilea meci al Grupei E a Campionatului Mondial, obţinând calificarea în grupele principale cu cel puţin două puncte.

România a defilat în faţa Chile, 44-19, în primul meci de la aceste Campionate Mondiale, care i-a adus şi prezenţa în grupele principale. În grupele principale merg primele trei echipe din fiecare grupă. Dacă România va învinge şi Danemarca, în această seară, „tricolorele” vor acumula încă două puncte în grupele principale.

Reclamă 4 / 0/3

România îşi propune, la aceste Campionate Mondiale, calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, dar evoluţia din meciul cu Serbia ne face să sperăm chiar la o medalie la Campionatele Mondiale de handbal.

Lotul României pentru Campionatul Mondial 2023

  • Diana Ciucă, Iulia Dumanska, Daciana Hosu (portari)
  • Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan (extreme stânga)
  • Bianca Bazaliu, Cristina Neagu, Claudia Paşcan, Diana Lixăndroiu (interi stânga)
  • Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa (centri)
  • Daria Bucur, Alicia Gogîrlă (interi dreapta)
  • Alexandra Badea, Sonia Seraficeanu (extreme dreapta)
  • Nicoleta Balog, Lorena Ostase şi Crina Pintea (pivoţi)

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și