Închide meniul

România – Spania 24-36! A doua înfrângere a tricolorilor la Campionatul European de handbal

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 20:25

Reclamă
România – Spania 24-36! A doua înfrângere a tricolorilor la Campionatul European de handbal

România - Spania LIVE SCORE

Naţionala României de handbal masculin, la Campionatul European / Profimedia

România – Spania 24-36 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Tricolorii lui Xavi Pascual au suferit a doua înfrângere la Campionatul European de handbal masculin. În primul duel, România a pierdut în faţa Austriei, scor 24-31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Xavi Pascual au făcut faţă în primele 20 de minute din meciul cu Spania. România a condus în câteva rânduri, dar experienţa ibericilor şi-a spus cuvântul. La pauză, aceştia aveau un avantaj de 5 goluri, pentru ca la finalul celor 60 de minute, scorul să arate o diferenţă de 12 goluri.

România – Spania LIVE SCORE

Final în România – Spania 24-36! Tricolorii au suferit a doua înfrângere la Campionatul European de handbal.

Min. 55 în România – Spania 22-33! Avantaj de 11 goluri pentru iberici, cu 5 minute înainte de final.

Min. 45: România – Spania 17-26! Ibericii au un avantaj de 9 goluri cu un sfert de oră înainte de final.

Reclamă

Min. 37 în România – Spania 15-21! Ibericii au ridicat nivelul în repriza secundă.

Pauză în meciul dintre România şi Spania! Ibericii s-au distanţat pe finalul primei reprize şi conduc cu 17-12.

Min. 20 în România – Spania 8-10! Ibericii conduc la două goluri diferenţă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 15 în România – Spania 7-8! Ibericii revin la conducere.

Min. 9 în România – Spania 5-3! Început foarte bun de partidă pentru elevii lui Xavi Pascual! Tricolorii au un avans de două goluri.

Min. 5 în România – Spania 2-2! Tricolorii sunt la egalitate cu ibericii după primele 5 minute. Pentru tricolori au marcat Robert Nagy şi Ionuţ Nistor.

Min. 1: A început meciul dintre România şi Spania, a doua partidă a tricolorilor de la Campionatul European.

Chiar dacă spaniolii sunt favoriţi, jucătorii lui Xavi Pascual speră să facă un meci bun şi să le ţină piept jucătorilor spanioli.

În primul meci de la acest Campionat European, Spania a suferit o înfrângere drastică în faţa Croaţiei, care s-a impus cu 39-29. Prestaţia ibericilor a lăsat de dorit, în primele 40 de minute ale meciului, fiecare aruncare a croaţilor fiind transformată în gol.

Înfrângerea cu Croaţia a fost şi cea mai dură înfrângere pentru spanioli la un Campionat European, fiind meciul cu cele mai multe goluri primite la turneul final continental.

Reclamă

Vasile Stângă, dur după România – Austria 24-31

Vasile Stângă a avut un discurs dur după România – Austria 24-31, meciul de debut al tricolorilor la Campionatul European de handbal. Fostul mare jucător l-a felicitat însă pe portarul Ionuţ Iancu, într-o formă mare la Mannheim.

”Ne-am batut singuri, am făcut foarte multe prostii, eliminări gratuite, foarte multe ratări. Dacă erau mai puține greșeli, poate era alt scor. Am demonstrat că suntem o echipă doar de o repriză. În a doua am cedat.

Nu am văzut dorința aceea a jucătorilor de a juca cu ambiție. Am avut un portar (n.r. Ionuț Iancu) în zi mare. Dacă nu era Iancu, cred că era o diferență de 15 goluri”, a spus Vasile Stângă, citat de digisport.ro.

Lotul României la Campionatul European de handbal masculin

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și