Închide meniul
VIDEO

2023 Speedway European Championship a fost live în AntenaPLAY. Mikkel Michelsen a devenit campion

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2023, 23:05 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:37

Reclamă
2023 Speedway European Championship a fost live în AntenaPLAY. Mikkel Michelsen a devenit campion

Captură AntenaPLAY

2023 Speedway European Championship a oferit un spectacol total în etapa a patra, Live în AntenaPlay. Janusz Kolodziej a fost câştigătorul de etapă, în timp ce campionul 2023 Speedway European Championship a fost Mikkel Michelsen. Ultima rundă va avea loc la Perdubice şi a fost în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leon Madsen este principala vedetă a competiţiei, dar Michelsen a a ieşit campion.

VEZI VIDEO 2023 SPEEDWAY EUROPEAN CHAMPIONSHIP

2023 Speedway European Championship, etapa a 4-a, e live, în AntenaPLAY

Acesta este al 11-lea sezon de Speedway European Championship și al 10-lea din promoția One Sport. AntenaPLAY a transmis în totalitatea spectacolul celor trei etape disputate anterior.

La ediția din 2023, avem 15 participanți permanenți, care sunt însoțiți de un deținător de wildcard și de două rezerve. Printre cei 15, îi regăsim pe Leon Madsen, Janusz Kolodziej, Mikkel Michelsen, Patryk Dudek și Dominik Kubera.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și