Închide meniul

Accident provocat de Mihai Leu la raliul de la Târgu Mureș. Doi copii au fost răniți

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 16:30

Accident provocat de Mihai Leu la raliul de la Târgu Mureș. Doi copii au fost răniți

Accident provocat de Mihai Leu la raliul de la Târgu Mureș

Mașina pilotului Mihai Leu după accidentul de la Târgu Mureș / news.ro

Pilotul Mihai Leu a provocat un accident la raliul de la Târgu Mureș în urma căruia doi copii au fost răniți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la raliul de la Târgu Mureş a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina, a afirmat că a lovit gardul, iar cei doi copii nu au fost răniţi grav.

Mihai Leu a provocat un accident la raliul de la Târgu Mureș

Mihai Leu şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, fiind speriaţi însă. Unul dintre copii are o rană la un picior. El a adăugat că a discutat şi cu părinţii copiilor şi va ţine legătura cu aceştia.

„Am pierdut, pur și simplu, controlul mașinii, nu am putut să o controlez până la capăt. Îmi pare rău, au fost doi copii. Am vorbit, unul dintre ei are o rană la picior, are o tăietură. Acum l-au cusut la spital și va pleca acasă”, a spus Mihai Leu, conform Digi 24.

Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal în municipiul Târgu Mureş. 25 de concurenţi s-au înscris la startul cursei care s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului, fiind compusă din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.

Reclamă

Mihai Leu conducea un Radical SR8

Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, maşina condusă de campionul român fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs.

„În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, a transmis Poliţia Judeţeană Mureş, citat de news.ro. 

Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și