Închide meniul
VIDEO

Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar: „Vreți să cânt ceva la chitară?”

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2022, 12:13

Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar: „Vreți să cânt ceva la chitară?

Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar

Chase Elliott, în timpul unei curse / Profimedia

  • Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Campionul Chase Elliott a oferit un moment savuros după un nou succes în Nascar. Cursele sunt tot timpul pe muchie de cuțit. Dar și bucuriile sunt pe măsură! „Va cânt ceva la chitară?”, a fost mesajul radio al ultimului câștigător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul Chase Elliott i-a întrecut pe rivali, dar că să se bucure a mai rămas încă o jumătate de ora pe pistă. Și i-a afumat pe toți, când și-a distrus cauciucurile cu câteva drifturi.

Campionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar

Fanii s-au urcat pe garduri să-l felicite pe câștigătorul ultimei curse din Nascar.

Reclamă

Când a simițit că nu mai poate fi întrecut, pilotul bucuros a glumit cu oamenii din echipa lui, prin radio!

„Ce week-end! Vreți să cânt ceva la chitară?!”, s-a amuzat Chase Elliott.

Reclamă

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Canadei

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Pentru Verstappen este al şaselea succes din acest sezon.

Pe locul doi s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), iar pe trei a terminat Lewis Hamilton (Mercedes). Poziţiile 4-10 sunt ocupate de George Russell (Mercedes), Charles Leclerc (Ferrari), Esteban Ocon (Alpine), Fernando Alonso (Alpine), Valtteri Bottas (Alfa Romeo), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Lance Stroll (Aston Martin).

Charles Leclerc, cel care ocupă locul al treilea în clasamentul piloților, a terminat pe locul 5. Etapa a zecea, GP-ul Marii Britanii, va avea loc în 3 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Fernando Alonso a rupt tăcerea. Anunțul făcut de dublul campion din Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso (40 de ani), dublu campion mondial, a declarat că și-a făcut planul și că nu ia în calcul să se retragă prea curând. Își dorește să piloteze în Formula 1 „încă doi sau trei ani”.

Sub contract cu Alpine din 2021, Alonso nu intenţionează deocamdată să-i lase locul pilotului de rezervă al echipei, australianul Oscar Piastri (21 ani), campion în Formula 2 în sezonul trecut.

„Cred că, dacă aveam 25 de ani, nu mai vorbeam despre asta„, a declarat spaniolul în cursul unei conferinţei de presă, înaintea Marelui Premiu al Australiei, potrivit news.ro.

Pentru Alonso este o chestiune legată de performanţă: „Anul trecut, cred că am făcut ceea ce trebuie (n.r. – a terminat pe locul 10 în campionat, înaintea coechipierului său Esteban Ocon). Anul acesta, vom vedea cum merge, dar este o chestiune de performanţă şi nu de vârstă. Încă mă simt competitiv şi rapid şi am momente bune în Formula 1, aşa că o să mai concurez, cred că încă vreo doi sau trei ani. Dacă e cu Alpine, va fi bine, dacă e cu altă echipă, va fi de asemenea bine. Discuţiile vor începe în vară„.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Alte sporturi • 3 nov., 12:22
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Titlurile de Masters la viteză în coastă se decid la Brașov
Alte sporturi • 12 oct., 9:10
Titlurile de Masters la viteză în coastă se decid la Brașov. Cine sunt candidații la trofee
Simone Tempestini vrea revanșa la Raliul Maramureșului
Alte sporturi • 23 iun., 9:29
Simone Tempestini vrea revanșa la Raliul Maramureșului. Acesta va conduce modelul Porsche 997 RGT
Frații Maior, start în cursa pentru un nou podium în Campionatul European de Raliuri
Alte sporturi • 16 iun., 14:42
Frații Maior, start în cursa pentru un nou podium în Campionatul European de Raliuri
Simone Tempestini vrea să câștige Raliul Argeșului
Alte sporturi • 26 mai, 7:54
Simone Tempestini vrea să câștige Raliul Argeșului. Concurență mare cu Sebastian Barbu, Andrei Gîrtofan și Martin Surilov