Închide meniul
Foto

Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil, în timpul antrenamentelor de la Singapore

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 18:33

Reclamă
Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil, în timpul antrenamentelor de la Singapore

Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc pe circuit

Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc pe circuit/ Profimedia

Weekend-ul de Formula 1 de la Singapore a debutat cu un incident horror, după ce monopostul lui Pierre Gasly a luat foc, chiar sub privirile mecanicilor săi. Pilotul echipei Alpha Tauri se află înăuntru, şi se pregătea să iasă pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Gasly a scăpat nevătămat din urma cumplitului incident, cei prezenţi la boxe intervenind de urgenţă pentru a stinge flăcările.

Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil

Pierre Gasly se pregătea să iasă pe circuit, când radiatorul monopostului său a luat foc incredibil. Francezul a ieşit imediat din maşină, ulterior mecanicii echipei sale oprind incendiul. Totodată, şi un membru al staff-ului de la Aston Martin a intervenit cu un extinctor.

Pierre Gasly a revenit pe circuit, la scurt timp după ce flăcările din maşina sa au fost stinse. Francezul s-a clasat pe locul 14, în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Singapore, după ce în prima a terminat pe locul nouă.

Reclamă
Reclamă 4

Prima sesiune de antrenamente de la Singapore, câştigată de Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a reuşit cel mai rapid tur de circuit, vineri, în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore, a 17-a cursă a sezonului de Formula 1, transmite EFE.

Pe circuitul urban Marina Bay, Hamilton, 37 ani, a fost cel mai rapid, cu timpul de 1min43sec33/100, urmat la 84/1000 de Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en titre, care a împlinit astăzi vârsta de 25 ani, anunţă agerpres.ro.

Pilotul olandez, care nu s-a impus niciodată în Singapore, îşi poate asigura, în cazul unei victorii în cursa de duminică, al doilea titlu mondial, dacă Charles Leclerc (Ferrari) se clasează cel mult pe locul nouă, iar Sergio Perez (Red Bull) cel mult pe locul patru, fără punctul pentru cel mai rapid tur.

Reclamă

Max Verstappen conduce detaşat în clasamentul piloţilor, având 335 de puncte, după 16 etape scurse. Ultima cursă de la Singapore a fost câştigată de Sebastian Vettel, în 2019, fiin ultimul succes al pilotului german care în prezent pilotează pentru Aston Martin.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

22:36

„Trebuia să înscriem mai multe goluri!” Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe”

22:22

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

22:14

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după România – Olanda 0-3: „Problema a fost asta!”

22:05

„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul!” Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și