Închide meniul

Surpriza lui Mihai Leu. A fost cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 aprilie 2021, 14:07

Surpriza lui Mihai Leu. A fost cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiștei

Mihai Leu

Fostul mare campion mondial la box Mihai Leu a reușit marea surpriză a primei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Acesta a obținut cel mai rapid timp din weekend pe traseul de la Cheile Grădiștei, reușind să se claseze al doilea la general și primul la categorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe un Ferrari 458 Challenge, de Categoria I, ceea ce înseamnă că nu a suferit modificări, Leu a fost cronometrat cu 1:50,381 chiar la finalul ultimei manșe de concurs. Pentru această performanță, pilotul din Hunedoara a fost desemnat King of the Hill, trofeu oferit celui care înregistrează cel mai rapid timp de-a lungul întregului weekend al cursei.

Leu s-a duelat în această rundă cu mai multe prototipuri și mașini care ajungeau la 800 de cai putere și cântăreau aproape jumătate din greutatea unui Ferrari. De altfel, Cupa Cheile Grădiștei a fost câștigată de Octavian Ciovică, aceasta pilotând un prototip Radical SR8.

 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și