Închide meniul

Tragedie în Raliul Dakar! Un pilot a încetat din viaţă la 52 de ani. Declaraţiile emoţionante pe care le-a făcut înaintea participării

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 9:40

Tragedie în Raliul Dakar! Un pilot a încetat din viaţă la 52 de ani. Declaraţiile emoţionante pe care le-a făcut înaintea participării

profimediaimages

Pierre Cherpin a murit după accidentul suferit în Raliul Dakar

Pierre Cherpin a suferit un accident grav. El a căzut în timpul etapei de dumincă. Medicii au ajuns cu elicopterul la el, dar l-au găsit inconştient. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Cherpin a încetat din viaţă în timp ce era transportat în Franţa

Cherpin se află în comă indusă, după operaţia de urgenţă suferită la secţia de neurochirurgie a spitalului din Sakaka, un oraş din nord-vestul Arabiei Saudite. 

Francezul a fost transportat ulterior la Jeddah, iar de acolo trebuia să ajungă în Franţa. El a decedat însă în timpul transferului către Lille, efectuat cu un avion medical.

Pierre Cherpin se afla la a patra participare la Raliul Dakar. El era un pilot amator, care nu şi-a propus nicio clipă să ocupe un loc fruntaş în cursă.

Pierre Cherpin: "Totul este emoţionant. Îmi trăiesc pasiunea"

"Sunt un suporter. Nu vreau să câştig, ci să descopăr locuri pe care altfel nu aş fi putea niciodată să le văd. Totul este emoţionant: să mergi pe motocicletă, să îţi trăieşti pasiunea, să te cunoşti pe tine însuţi", a declarat Cherpin, înaintea competiţiei, scrie El Mundo Deportivo.

Reclamă

Competiţia a luat sfârşit vineri, cu victoria argentinianului Kevin Benavides. Românul Emanuel Gyenes a terminat pe locul 23. La clasa auto, s-a impus Stephane Peterhansel. Francezul în vârstă de 55 de ani se află la al 14-lea succes în Raliul Dakar.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și