Închide meniul
UPDATE

Ce performanţă! Cătălin Chirilă, în finala de la 500 de metri. Atacă medalia de aur în direct în AntenaPLAY, de la ora 19:08

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2023, 14:30 / Actualizat: 26 august 2023, 15:53

Reclamă
Ce performanţă! Cătălin Chirilă, în finala de la 500 de metri. Atacă medalia de aur în direct în AntenaPLAY, de la ora 19:08

Cătălin Chirilă luptă vineri, de la 12.12, pentru calificarea în finala la 1.000 de metri

Cătălin Chirilă, în timpul unei probe / Profimedia Images

Cătălin Chirilă a câştigat prima semifinală de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri. Românul a reuşit cel mai bun timp şi se pregăteşte pentru finala care va putea fi urmărită în AntenaPLAY, de la ora 19:08.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă a obţinut deja calificarea în finala de la 1.000 de metri, care va fi transmisă sâmbătă, de la ora 13:01, LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Cătălin Chirilă, în prima semifinală la 500 de metri!

Update: CALIFICARE! Cătălin Chirilă a terminat pe primul loc semifinala 1 şi s-a calificat în finală. Luptă pentru aur de la ora 19:08, în AntenaPLAY!

Update: Românul este pe primul loc la jumătatea cursei!

Update: În scurt timp începe semifinala în care a fost repartizat românul nostru!

Reclamă

Update: S-a modificat şi ora finalei, din cauza vremii nefavorabile. Dacă va obţine calificarea, Cătălin Chirilă se va lupta pentru aur de la ora 19:08, în direct în AntenaPLAY!

Update: O nouă amânare a semifinalei de la 500 de metri, în care va lua startul Cătălin Chirilă. Organizatorii au stabilit ca startul să se dea la 14:27.

Update: Chiar dacă semifinala în care va concura Cătălin Chirilă a fost programată iniţial pentru ora 12:12, organizatorii au decis să schimbe ora de start. Astfel, românul se va lupta pentru un loc în finală de la ora 13:45!

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de C1 500 cu cel mai bun timp, 01:47:349. În prima semifinală Cătălin Chirilă va lua startul de pe culoarul 5.

Dacă va reuşi calificarea, Cătălin Chirilă va participa în aceeaşi zi în finala acestei probe.

Cătălin Chirilă a avut un start de senzaţie la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul s-a clasat până acum pe primul loc în toate cursele în care a concurat la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Chirilă a ieşit vineri pe primul loc în prima semifinală de la 1.000 de metri. El a avut timpul 03:45.235. Singurul care a avut un timp mai bun în semifinale decât Chirilă a fost cehul Martin Fuksa, care a încheiat a doua semifinală cu timpul 03:45.161.

Cel mai probabil cei doi se vor duela pentru aur la 1.000 de metri, în finala de sâmbătă, de la ora 13:01 (ora României), transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Cătălin Chirilă e campion mondial en-titre în proba de 1.000 de metri.

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare de senzaţie în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe!

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au câştigat cea de a doua semifinală, cu timpul de 03:37.183. Finala de canoe de la 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de la Duisburg va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 12:14.

Băieţii noştri au condus de la început până la final, devansându-i pe polonezii Kacper Damian Sieradzan şi Adrian Klos, care au încheiat cursa cu timpul 03:38.527.

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au calificat astăzi şi în semifinale la C2 500 de metri. Ei au avut al treilea timp din toate cele cinci serii. Românii au fost depăşiţi în seria lor doar de chinezii Hao Liu şi Bowen Ji (01:38,973). Ei au avut cel de al treilea timp din cele 5 serii, în afară de chinezii Liu şi Ji depăşindu-i doar spaniolii Cayetano Garcia şi Pablo Martinez (01:39,173).

Reclamă

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și