Închide meniul

Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Finala e în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2023, 17:44 / Actualizat: 26 august 2023, 15:55

Reclamă
Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Finala e în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe!

Cătălin Chirilă / Profimedia Images

Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Românul a câştigat semifinala în proba de 1.000 de metri, cu timpul 03:45.235.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă a evoluat în prima semifinală la C1 1.000 de metri. El i-a devansat pe polonezul Wiktor Glazunov, care a încheiat proba cu timpul 03:46.346 şi pe moldoveanul Serghei Tarnovschi, care a obţinut timpul 03:50.359. Chirilă a condus semifinala pe tot parcursul ei. Finala lui Cătălin Chirilă de la C1 1000 de metri va fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 13:01.

Cătălin Chirilă s-a calificat în finală la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe!

Cătălin Chirilă este campionul mondial en-titre în proba de 1.000 de metri. El va încerca să îşi apere titlul în finala transmisă sâmbătă LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Cătălin Chirilă este în semifinale şi la 500 de metri.

La 500 de metri, Chirilă a făcut parte din seria 1 şi a terminat proba cu un timp de 01:47:349, la o distanţă de mai mult de două secunde de urmăritorul Pavlo Altukhov.

Românul a avut şi cel mai bun timp dintre toate seriile. În semifinale, s-au calificat cei mai buni şase sportivi din fiecare serie, plus cei mai buni trei sportivi care au terminat pe locul 7.

Reclamă

Cătălin Chirilă, mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale

Cătălin Chirilă a avut un mesaj pentru români, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce se vor desfăşura la Duisburg.

Chirilă a ajuns în Germania din postura de campion mondial şi european, dar ştie că va avea parte de un concurs infernal pentru a putea să îşi menţină statutul şi după această săptămână.

„Urmează un campionat foarte important şi extrem de greu. În 2019, am trecut printr-un campionat de genul acesta şi am simţit greutatea şi anvergura acestei competiţii.

Reclamă 4 / 0/3

Merită să fie urmărită şi susţinută de toţi, absolut toţi oamenii pentru energia tuturor contează”, a spus Cătălin Chirilă, înainte de Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, de la Duisburg.

Chirilă, campion mondial şi european

Chirilă este campion mondial şi european la kaiac-canoe. Dacă la Mondialele de anul trecut, din 2022, nici nu a ştiut să se bucure după ce a câştigat proba de 1000 de metri, de această dată sportivul român are tot planul făcut.

„Încercam să îmi imaginez cum e să câştig o nouă medalie de aur şi cred că satisfacţia e şi mai mare. Când am ieşit prima oară campion mondial eram oarecum în necunoştinţă de cauză şi nu ştiam ce o să se întâmple. Am mai trecut prin sentimentul acela şi, dacă reuşesc să reconfirm această poziţie, sentimentul o să fie multiplicat.

Cadouri îmi tot fac, sculele de pescuit sunt la ordinea zilei. După Campionatul Mondial primul cadou pe care mi-l voi face o să fie o vacanţă binemeritată în Deltă. Voi petrece alături de iubita mea, câteva zile foarte mult aşteptate”, a declarat Cătălin Chirilă pentru AntenaSport.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și